Home » Jocuri si Console » Kit gaming HORI Tactical Assault

Kitul gaming HORI Tactical Assault vine în ajutorul gamerilor care nu se pot adapta încă la controllerul de consolă, eu unul fac parte din cei care nu mă pot descurca la capacitate maximă pe controller, din acest motiv prefer tastele, că doar fac parte din generația care a deschis prima data PC-ul.

Însă este greșit să credem că doar cei care nu se pot adapta la controllere folosesc kit-urile de gaming, în dese rânduri gamerii au concluzionat că kit-urile cu tastatură, majoritatea create pentru shootere, le ridică performanțele atunci când au sesiuni mari.


Deși performanțele sunt mult ridicate și libertatea în joc se simte altfel, parcă mi-aș dori totuși să fie wifi, dacă te bagi la o sesiune de PC este ok cu fir, însă eu pe consolă prefer totuși wifi.

Dacă ai un ecran mare, să spunem un televizor de 100+ cm, clar vrei să joci de la distanță.

Desigur poți folosi niște adaptoare încât să faci firele mai lungi, dar…nu este tocmai comod.

Sunt conștient că acuratețea HORI Tactical Assault este dată fix de fir, semnalele transmise sunt mult mai rapide prin fir, este cunoscut faptul că dispozitivele wifi au un delay, delay care se simte atunci când joci online, mai ales dacă nu este un produs original Playstation sau Xbox.

HORI Tactical Assault beneficiază de un preț extrem de bun la Altex – vezi aici ofertă! Totuși nu înteleg cum de un alt magazin, îl are pe stoc la un preț mai mare cu 200 lei…dar ast e altă discuție.

Sunt curios care este experiența ta vis a vi de kit-urile de gaming, cât de des le-ai folosit, pe ce platformă folosești cel mai des și ce gen de jocuri.

Poți urmări cele mai bune reduceri pe accesorii PS4 dând click pe link.

Dacă ai întrebări sau nevoie de ajutor, nu uita să lași un comentariu și îți voi răspunde în cel mai scurt timp.

Share & Like to spread the love

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.