Hip-Hop-ul de pe Facebook

Nu intamplator m-am apucat sa scriu despre acest microb. Nu’s mare ascultator, nici mare fan, nici mare comentator, nici tac’tu (te speriase’i a?) doarun orbservator!
Ii zic microb deoarece a infestat pana si cei mai inraiti manelari.
Mai nou se arunca mii de puli si de morti de mame ca Hip-Hop-ul nu e Rap , ca rap-ul e o cultura din hh si tot asa… in fine stim povestea.

Intrebare : Cate albume HH detineti? click, click, download fuckere!
Ce ma amuza cel mai mult este faptul ca zilnic vad zeci/sute de postari pe facebook legate de hip-hop. La aceste postari se aduna sute ba chiar mii de comentarii, toate cu zeci de puli si morti de mame.
Fiecare „comentator” tine mortis sa isi arate coaiele si sa demonstreze el lumii ca ma-sa a fost mai tare in dodo de l-a nascut pe el, mare subsolist sau plm cum si-o mai zice el.
Datorita profilului si a trecutului din online dar si a prietenilor de pe facebook, zilnic primesc cereri de prietenie de la MC cacat, MC etc. Ba sa muriti voi!!! E plina tara de MC dar cantareti cunosc vreo 2.
Ma amuza rau cand citesc comentarii de genul : „Pe DOC il fac si eu la battle” sau „E prea pizda sa dea diss cu mine”..alo, tu cine ma-ta esti?
2 din 10 profile de facebook din romania sunt cu MC, naiv din fire am zis ca is fani MC Donald’s sau ceva de genul.
Cel mai recent episod, Ombladon vs DOC. Ba treaba asta a aratat clar lumii unde ne aflam in aceasta industrie. Nu am sa comentez nimic de cei doi, nu mancam din acelasi castron.
Dar am sa comentez de zecile de mii de comentarii in urma acestui „scandal”.
In primul rand s-au facut tabere, coi ai salam pe profil..mars!!!
In al doilea rand am ramas surprins cat de multi cunoscatori si ascultatori avem in romania, bai frate la concerte numeri maxim 100 de insi dar pe facebook numeri mii de comentarii. Nu oi fi mers eu la concertele bune sau plm.
Daca adun toti oamenii din industria asta si ii pun pe toti pe scena, ba chiar si cu trancane in mana , nu reusesti sa tai mai mult de 500 de bilete la intrare. Dar daca Ombladon ii zice acum ceva de mama lu Doc, pffff mii de comentarii, tabere, hateri, loveri, homosexuali, unicorni, Ucraina tata!

Deci , termina-ti in pula mea si sustineti artistii, nu cu like-uri ci cumparand albume ca aia nu se duc la Caufland cu like-urile de pe facebook si nici in studio nu ii primeste nimeni ca a zis ceva de mama.

Partea doi, cine plm e DaniB ? Doar el mi-a venit acum in minte!
Danez daca citesti asta, frate continua cu pagina aia ca uite am ceva lipsus de vedete.

Pace hasbookistilor!
La final toti o ardeti pe manea:

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.