Home » Galati - Stiri » Galati – Stiri : Marius Stan se vinde lui Ponta

Tocmai cand il laudam pe Marius Stan ca a schimbat orasul, tocmai acum cand incepea sa imi placa ideea de a avea un primar mai competent in oras. Cum nimic din ce e bun nu dureaza, Marius Stan apare pe afisele electorale sustinandu-l pe Ponta.
Domnule Stan, nimeni din orasul asta nu v-a criticat si nu a deschis gura cand v-ati schimbat partidul. Nimeni, desi e un soi de curvasaraie.
Aveati probabil inca un mandat asigurat ca primar, va dus capul si ati schimbat rapid imaginea orasului astfel incat galatenii sa nu uite.
Da galatenii nu uita, tocmai din acest motiv dumneavoastra ar fi trebuit sa stiti ca uram din tot sufletul PSD-ul si haitele lui.
Tocmai pentru ca uram PSD-ul v-am votat, stiti ca ati castigat in fata unui candidat PSD.
Tocmai ca un primar PSD a distrus un oras pe care dumneavoastra a trebuit sa il reconsolidati.
Tocmai ca PSD-ul a distrus economia acestui oras.
Cum credeti ca ne simtim cand va vedem chipul pe acelasi afis PSD care ne-a distrus combinatul, santierul naval, parcurile, strazile vandute la ecosal ?

Va rugam sa va deziceti de acesti mizerabili, stati in banca dumneavoastra si mancati popcorn.
Nu va pot intelege de ce riscati atat de mult, credeti-ma, cicatricele PSD in acest oras nu se vor vindeca niciodata.
Cum probabil ati vazut prin sondaje, Ponta are sanse…poate in alte orase. In Galati au ramas peste 30.000 de oameni fara locuri de munca datorita lor, acei 30.000 de oamenii sunt capi de familie, deci putem sa inmultim lejer la 3 si sa calculati dumneavoastra sansele PSD in orasul asta. Probabil se mizeaza pe rural, tin sa va reamintesc ca majoritatea populatiei distruse de PSD s-a mutat la tara deoarece nu mai faceau fata cheltuielilor din oras.Aici am ramas noi, fii lor. Am fost obligati sa privim cum ne pleaca parintii in Italia sau in mediul rural pentru a ne face noua un viitor. Veti gasi betivi in destule sate pentru a vota, dar sa nu uitati ca in judetul Galati toti uram din suflet PSD-ul si suntem mai multi decat votantii betivi ai PSD.

Daca nu doriti sa il urmati pe tovarasul Bunea Stancu (PSD), fugiti cat mai repede sa scoateti toate acele afise din oras.

, , , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.