Fabrica de Tepe si Discounturi

discount teapa

Citeam inca de dimineata la Zoso despre Fabrica de Discouturi. Probabil ati vazut deja reclama la Pro Tv sau in timpul meciului.
Eu personal nu ii dadusem importanta, chiar banuiam ca o fi vreun site care aduna promotiile magazinelor si le centralizeaza. De fapt se vor a fi un magazin online, de aici incep dubiile.

In primul rand nimeni nu mai cere plata in avans pentru un produs, magazinele serioase au inteles asta asa ca au introdus plata ramburs. Ok nu am dubii daca platesc la eMag un produs direct pe site, insa nu putem compara cele doua magazine.
Desi imi propusesem sa scriu inca de la prima ora dupa ce am citit analiza la Zoso, am scris acum. Nici nu mai conteaza cand scriu, important este sa ajunga la cat mai multa lume informatia.
Desi Zoso are o expunere imensa, nu toti ii citesc blogul, cum nici pe mine nu ma citeste toata lumea. Asadar dand share informatiei indiferent cum o facem, avem sanse reale sa ferim oamenii de tepe.
Partea trista din toata aceasta poveste este ca televiziunile promoveaza orice rahat, nimeni nu a verificat site-ul , au luat banii si au trantit publicitatea.
Iar romanul lacom normal ca pune botul cand vede un tv care costa 1900 la 799 ron!

In primul rand toti avem interesul ca online-ul sa isi pastreze credibilitatea, astfel de fabrici de tepe nu ne fac bine, voua la bugete pierdute, noua in credibilitate.
Citit analiza documentata la Zoso pe blog.

LE : un update de la Zoso:

update: aparent, Libra Bank le-a înghețat conturile.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.