Home » de prin online » Seriale » Episodul 8 : Micul Erou

După ceva timp Adi uită de Elena şi se concetrează pe afacerile lui, caută soluţii să iasă de sub atenţia poliţiei.
Matei nu l-a turnat, nu pentru că nu ar fi vrut ci pentru că ar fi ajuns să dezvăluie toată afacerea iar asta l-ar băga şi mai tare.

Adi este pe cai mari, afacerile cu Petrică merg iar banii vin în cantităţi tot mai mari. Însă Adi are şi ceva mustrări de conştiinţă, drogul lor nu mai este atât de stabil şi provoacă probleme consumatorilor săi, aşa că merge să se sfătuiască cu Petrică:

– E al şaselea caz săptămâna asta în care un consumator ajunge la spital cu halucinaţii, trebuie să facem ceva!
– Ce să facem mă Adi? Marfa se vinde mai bine ca niciodată.
– Petrică , distrugem oameni!
– Şi ce ai vrea să le facem? Să îi vindecăm? E drog, ce drog ştii tu să aibă efecte benefice?
– Petrică mă refer la faptul că în nici câteva săptămâni deja auzim zeci de cazuri.
– Păi ce să le fac eu mă dacă se injectează? Noi vindem prafuri, de prizat nu de injectat, dacă îs căcănari şi vor din două grame să aibe fericire nelimitată, lasă-i să moară.
– Petrică să nu aducem garda peste noi.
– Nu aducem mă nimic, consumatorii care ştiu să îl folosească moderat nu au probleme. E ca şi cum ai zice să nu se mai vândă Heroină că mor oameni, aşa şi? Pe principiul barurile distrug mai multe vieţi ca noi.

Adi pleacă, oarecum exemplul lui Petrică cu barurile i-a dat de înţeles că nu e nimic rău în asta, doar consumatorii sunt de vină că nu ştiu când să se abţină.

Adi, acum plin de bani şi cu ceva conştiinţă încărcată decide să îşi mai şteargă puţin din păcate. Ştie că ce face este de neiertat dar altă sursă de bani nu are.
Merge şi închiriază o cantină a studenţilor, zilnic aici oferă gratis două mese pe zi oamenilor fără posibilităţi, nu înseamnă mai nimic din punct de vedere financiar pentru el dar văzându-le chipul fericit a acelor oameni, mai uită din durerea provocată prin traficul de droguri.

Uşor dar sigur, oamenii îl asociază cu Robin Hood, ei nu ştiu că el acum vinde droguri ci cred că îl delapidează pe Petrică doar să le ofere lor o masă caldă.

Îşi termină şi facultatea, evident a dat ceva bani pentru că pe la cursuri nu a mai fost. Se gândeşte serios să se apuce de o afacere curată cu banii strânşi. Ştie că nu poate face trafic la nesfârşit şi că stilul ăsta de viaţă nu va avea un final fericit.

Îşi lasă mai mult afacerile pe mâna lui Petrică, observă uşor că acesta începe să îi dea tot mai puţini bani dar nu reacţionează, este mulţumit că s-a mai îndepărtat puţin, deşi este mai departe doar fizic, în principiu tot el este cheia.

În piaţă apar şi alţi furnizori de droguri, fenomenul atinge cote maxime, presa începe să îndrepte atenţia spre dealeri iar acum în oraş se împart teritorii.

Petrică nu vrea să stea degeaba, îl cheamă pe Adi la el:
– Adi, vezi mă ce ne fac ăştia? Cum mă să ne ia pâinea de la gură?
– La ce te aşteptai? Nu vezi că e cel mai vândut drog? Eram sigur că se ajunge aici.
– Trebuie să facem ceva, neaparat, acum! Mucoşii ăştia ne strică mersurile, mergem peste ei.
– Nu Petrică, toţi ne privesc iar un război cu alde Bursuc ne-ar afunda şi mai rău.
– Te-ai cam ramolit, de când îţi pasă ţie de cineva?
– Îmi pasă de viaţa şi libertatea mea Petrică!

Adi pleacă, e decis să nu se amestece în acest scandal, însă Petrică are o altă părere şi acţionează.
Merge peste oamenii lui Bursuc, le incendiază maşinile şi îi snopesc în bătaie câţiva dealeri.

Poliţia este în alertă, sunt conştienţi că dacă nu vor controla situaţia , oraşul stă să explodeze însă nu au de ce să se lege, nu există plângeri, ancheta de la anti-drog merge greu.

Oamenii lui Bursuc nu stau degeaba, plini de furie şi cu orgoliul rănit execută în plină stradă 3 prieteni din anturajul lui Petrică. Era clar un mesaj că lucrurile nu se vor potoli. Deja s-a ajuns la crimă de om, micile bătăi cu securi şi arme intimidante erau doar pentru a speria copii.

Poliţia este în stare de alertă, oamenii trimit scrisori peste scrisori la sediul central al poliţiei, le este frică pentru viaţa lor, a copiilor lor.

Într-o dimineaţă, abia trezit pe când îşi beia cafeaua Adi este săltat de câţiva mascaţi şi aruncat în dubă.
Este dus la secţia 6, pe coridoare îl observă pe Petrică într-o altă cameră şi câţiva oameni din clanul Bursuc.

Se gândeşte că a fost turnat. Este adus la anchetă ca martor în cazul celor 3 ucisi. Poliţia ştie trecutul lui Adi şi clanul Bursuc şi bănuiesc că de la el a plecat baia asta de sânge.

Nu găsesc nimic împotriva lui şi îi dau drumul. La fel sunt eliberaţi toţi însă suspecţii din clanul Bursuc rămân în arest la domiciliu. Adi merge nervos la Petrică:

– Ţi-am zis bă să nu mă amesteci? Uite mă ce ai făcut!!!
– Nu te-am amestecat eu Adi, tu te-ai amestecat când erai puştan şi le-ai crăpat capul, crezi că gaborii nu ştiu asta?
– Ba de ce vrei tu să faci mereu ca tine? Ţi-am zis să îţi vezi de treabă?
– Adi, au ucis trei tovarăşi, nu am cum să stau să privesc, nu ne mai jucăm acum. Deja am făcut cărţile, mâine seară ne vin 12 semi-automate. Ori îi distrugem noi ori ne distrug ei.
– Fă borş mă, eu mă retrag, am ales să fac trafic curat, apoi ai apărut tu şi ai virusat toată afacerea pentru că eşti lacom, acum mă pui să omor nişte derbedei doar pentru a le arăta cine e şeful aici?
– Corect, văd că tu uiţi cine e şeful! Ştii că dacă pic eu te iau după mine, nu?
– Ai face bine să mă laşi în pace, nu vreau să mai am treabă cu viaţa asta, nu uita că încă mai zace în mine un vechi Adi.
– Bă mucosule, dacă îmi era frică de tine acum îţi găseau ăştia trupul prin pădure mâncat de animale. Uiţi cine e şeful aici. Mergi acasă şi te odihneşte, ne aşteaptă o seară nebună.
Adi pleacă grăbit spre casă, este pornit să plece din oraş înainte să se dezlănţuie iadul. Îşi pune repede câteva haine în geantă şi planifică să plece la Braşov. Dacă situaţia scapă de sub control, măcar are un alibi.

În timp ce îşi făcea rezervare la hotel, se aud bătăi în uşă. Cu pistolul la spate se apropie uşor de vizor. Era Elena plăngând:
– Adi, Adi nemernicule, m-ai distrus!
– Ce? Ce am făcut eu?
– Tu şi drogurile tale…
– Păi ce legătură au cu tine?
– Fratemiu, Sebi e consumator…
– (fuck) Stai liniştită, e un drog uşor se poate lăsa uşor de el.
– Nu e doar atât nemernicule, la liceul s-a înhăitat cu unii din nuştiu ce clan Bursuc. Nu îl mai recunosc, a slăbit , e mereu negru la ochi şi nu vine noaptea acasă, cred că este dealer pentru ei că are mereu sume importante de bani la el.
– Elena stai liniştită, îl scoatem de acolo……

Asta mai lipsea, nu doar că drogurile mele l-au distrus pe Sebi, Petrică se va duce peste ei iar Sebi este victimă sigură

Va urma…………

Susţine povestea cu un share pe reţeaua ta de socializare….

, , , , , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.