Digi Storage SIM Backup

Digi Storage SIM Backup a fost lansat ieri , este un „upgrate” de care utilizatorii chiar aveau nevoie.

Poţi salva numerele de telefon și mesajele din telefonul mobil, precum și avantajul de a importa ulterior datele în dispozitivul mobil. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive mobile cu sistem de operare Android și poate fi descarcată gratuit din magazinul Google Play.
Mai mult, utilizatorii Digi Storage beneficiază de o interfața web nouă și vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu un design modern, dar și cu funcții noi, ușor de accesat și utilizat.

Astfel, simbolurile vizuale sunt acum diferite pentru fiecare tip de fisier, pentru a fi mai ușor de identificat și accesat de către utilizatorii serviciului. Prin implementarea “Recycle Bin” în interfața Digi Storage, clienții pot vizualiza mai ușor fișierele șterse și, în același timp, le pot recupera mai rapid decât o făceau până acum.

Totodată, galeria de imagini a fost îmbunătățită astfel încât utilizatorii să realizeze mai ușor operațiuni de partajare, ștergere sau descărcare a fișierelor, această operațiune putând fi facută acum, direct din imaginea vizualizată pe tot ecranul.

Digi Storage reprezintă punctul unic de stocare a fişierelor (poze, filme, prezentări etc) care poate fi accesat de către clienţii companiei RCS & RDS, persoane fizice, într-un mod extrem de simplu și de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS (în curând și Windows Phone). Aplicațiile dezvoltate pentru clienții companiei sincronizează automat datele utilizatorilor pe toate dispozitivele utilizate. Mai mult, prin integrarea cu conturile de Google Drive, One Drive si Dropbox, Digi Storage este o adevărată platformă de administrare a tuturor fișierelor utilizatorilor, indiferent de locația fizică unde sunt stocate.

Mai multe detalii găsiţi pe Digi24 sau accesaţi contul de client.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.