De ce înșeală bărbații?

images


Jur că nu mă bag peste nișa lu’ Vulpescu, nu am experiența lui și nici dorința de a scrie pe această nișă.

Însă de când mă știu am o minte puțin mai analitică și îmi place să acumulez informații înainte de a mă exprima sau a eticheta.

Sunt două categorii de bărbați care înșeală:

1. Cei care merg la dame de consum
2. Cei au amante, trăiesc aventuri în paralele cu relația/căsnicia.

Eu am să vorbesc doar despre cei care merg la dame de consum, despre ăștia cred eu că am înțeles ceva, despre cei care duc o viață paralele nu știu nimic, nu înțeleg ce îi motivează exact.

În general bărbații care merg la femei o fac din mai câteva motive, fie au un fetiș fie au o motivație dată de traiul de acasă.

Prin natura job-ului am petrecut perioade lungi în diverse hoteluri, aici am putut să observ și comportamentul unora.

Țin minte că în Buzău era unul însurat, în fiecare zi după ora 18:00 venea cu dama lui , în fiecare zi stătea circa o oră și apoi pleca acasă.

Mă gândeam „Bă cât de nefericit să fie omul ăsta să dea în fiecare zi 100 la curvă, 50 la hotel și să se mai și limiteze la o doză zilnică de o oră?”

Apoi am început să mă gândesc, poate că viața lui sexuală de acasă nu este cum trebuie, poate nu și-a mai văzut soția (da știam că e însurat) în chiloți de ani de zile sau poate a dezvoltat o pasiune pentru acea curvă.

Respectiva, damă (ce greu îmi vine să îi zic așa) știa să țipe, știa să îl facă să se simtă leu, probabil știa și el că mimează însă cineva îi dădea impresia că îl apreciază.

Majoritatea celor care calcă strâmb sunt cei care s-au grăbit în căsnicie, ăia de abia s-au întâlnit cu aleasa inimii și deja se căsătoresc.

Nu le-a zis nimeni că indiferent că e mariaj sau relație de cuplu, relația nu va mai fi la fel după 2 ani. Aceștia încep să aibă regrete, se gândesc ce liberi erau cândva și cât de mult le lipsește această libertate.

Înghit zilnic cuvinte ofensatoare de la soții, nimic nu le mai umple golul. Așa că recurg la aceste dame de consum.

În sinea lor se răzbună și au un sentiment de „Na că ți-am facut-o”, în realitate mai rău se condamnă, libertatea la care se gândeau ei din trecut, acum este mai mult îngrădită de un secret.

Dacă până acum nu erai măcinat decât de amintirile trecutului, acum trebuie să mai ții și un secret, nu îl dezvălui pentru că tot crezi că relația se va schimba cândva și nu are rost să îi pui capac.

Majoritatea femeilor ar spune „Dacă se duce la curve, de ce nu ne despărțim?” , pentru că de multe ori nu este despărțirea atât de simplă cum este decizia de a merge la curve.

O despărțire poate implica un copil, o stare de sănătate a cuiva ce s-ar putea înrăutăți sau poate nici nu își dorește o despărțire, a vrut doar să se răzbune.

Cam la fel este și la femei, multe se plâng dar niciuna nu pleacă.

De ce curve și nu agață pe stradă o tipă? Păi ca să agăți o tipă pe stradă, trebuie să o minți , nu îi poți spune că ai nevastă și copii și în plus ar risca prea mult să sune știuca la bârlogul vulpoaicei.

O curvă o plătești și gata, pe aia nu o interesează ce ai pe suflet, câți copii ai sau că te duci acasă și nevasta te așteaptă cu salam pe masă.

Curva se comportă fix ca orice prestator de servicii profesionist, vine își face treaba, își culege feedback-ul și a plecat.

A nu se înțelege că sunt de acord cu mersul la curve, am scris doar o analiză așa cum o văd eu.
Nu judec pe nimeni, în spatele oricărei acțiuni există o motivație, deobicei doar făptuitorul își înțelege cu adevărat motivația pentru că doar el crede în ea.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.