Cum rezolvi from=http://site14229190.snip.to/ și copyrightclaims.org

Probabil tot mai mulți owneri de site-uri sau bloguri au văzut în statisticile lor link-uri ca from=http://site14229190.snip.to/, acestea generează trafic iar când dai click pe ele ori îți redeschid pagina ta ori te duc pe diverse site-uri, aparent inofensive.

Aceste link-uri în general nu afectează site-ul ca structură însă strică statisticile Google Analytics. Aceste link-uri raportează trafic în Analytics, trafic fals care poate dăuna Bouce rate-ului, comportamentul utilizatorilor sau paginile vizitate.

Ce este 16075899.snip.to?
16075899.snip.to este un nume de domeniu folosit pentru a ateriza pe site cu trafic inexistent care mai apoi este redirecționat pe alte site-uri, acestea sunt în general folosite pentru blackhat SEO. Acestea generează backlink-uri pentru site-urile respective din site-ul tău, astfel își îmbunătățesc rank-ul în google.

span blocked

Google le vede momentan ca link-uri valide, deoarece acestea sunt accesate cel mai des din panoul de control al proprietarului de blog. Deasemenea încearcă să se logheze în blogul tău pentru a deveni cât la legitim în căutările Google.

Însă aceste link-uri pot suprasolicita hostingul deoarece se folosește de lațimea de banda, generează cereri de login care epuizează resursele, deasemenea bușește și resursele CPU.

Eu am obsevat asta când mai multe bloguri îmi dădeau Resource Limit has beed reached sau nu puteam stabili conexiunea cu baza de date.

Cum scăpăm de link-urile snip.to

block spam

Accesați contul de Google Analytics și mergeți pe panoul de Administrator

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

11 comentarii la „Cum rezolvi from=http://site14229190.snip.to/ și copyrightclaims.org”

  1. pai tu iti dai seama cate site-uri cu snip.to sunt? nu le vei putea niciodata bloca pe toate cu acel filtru. trebuie sa adaugi un filtru care sa-ti blocheze ghost spam adica hiturile venite din partea site-urilor fara hostname valid. ca sa le vezi, mergi la Acquisition -> Referrals-> Secondary dimension: Hostname

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.