Am renunțat la ness, am trecut pe cafea la ibric

Coffee cup and beans
Coffee cup and beans

Ani de zile m-am chinuit să scap de ness, mereu aveam impresia că dacă nu beau ness sunt moleșit, că e pentru tensiune.

Aveam mereu dureri de cap, credeam că soluția este să beau ness, cum beam cum scăpam. Însă zilele astea am realizat că fix ness-ul genera acele dureri de cap. Aveam chiar și papilele gustative iritate, parcă mereu aveam un gust de praf în gură.

De ce nu reușeam totuși să scap de ness? Din comoditate.

Îmi era greu dimineața să fac cafea la cană, să stau să fiarbă, să murdăresc căni de zaț. Am încercat niște expresoare dar parcă nu m-au mulțumit.

Apoi am avut inspirația să fac cea mai simplă alegere, am luat un ibric de cafea sau infuzor cum este denumit în magazine. Cafeaua se face super repede, are mirosul și gustul de cafea la ibric și nu murdăresc nimic.

res_b3a8a4f597dfc7d376f1fe3e86c7b766_350x350c_7ak1

Un ibric pentru 3 cești se face în circa 5 minute:

O găsești la 37 de lei și merită să îl încerci, îl găsești AICI

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

5 comentarii la „Am renunțat la ness, am trecut pe cafea la ibric”

  1. Buna alegere, recomand zahar brun de Mauritius (Margaritar) din Profi. Ii da cafelei o aroma inconfundabila, indferent ca e ness sau naturala la ibric…si e putin mai sanatos decat zaharul alb rafinat.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.