Cum curăț vesela și bijuteriile din argint

curatare-argint
Cum să cureți și să faci să strălucească bijuteriile și tacâmurile din argint! Acest articol vă va spune totul despre cele mai bune produse pentru a curăța de argint.

Ar trebui să folosesc produse speciale sau o cârpă de curățare argint?
Produsele speciale sunt excelente la curățarea de argintului. Puteți cumpăra o cremă normală de polish de la magazinul de la coluțul blocului, dar vă va trebui și un prosop special pentru curățarea veselei sau bijuteriilor din argint. Cel mai bine este să utilizați ceva care știți că nu va deteriora elementele de argint, testați întotdeauna un produs nou pe un loc mic, greu de remarcat, pentru a se asigura că nu se exfoliază obiectul.

Cum se curăță argintul cu produse naturale?
Produsele naturale sunt o modalitate foarte bună pentru a curăța argintul. Nu numai că sunt eficiente, ele sunt, de asemenea, prietenoase în reacția chimică cu metalul și au capacitate de regenerare. De asemenea, puteți utiliza tot o cârpă specială de curățare argint. Din nou, de fiecare dată când utilizați un produs nou, amintiți-vă să-l testați mai întâi, pentru a vă asigura că nu deteriorați argintul. Aici sunt unele dintre cele mai bune metode prin care puteți curăța obiectele din argint și care sunt ingredientele pe care le puteți găsi în case:

  • Pastă de dinți : Puteți folosi pasta de dinți în loc de cremă de polish. Luați pastă de dinți normală și frecați ușor vesela sau bijuteriile, apoi clătiți cu apă călduță, repetați procesul până când argintul începe să strălucească. ATENȚIE : Nu recomand pasta de dinți specială pentru albire, acestea conțin diverși compuși care sunt prea abrazivi pentru produsele metalice.
  • Bicarbonat de sodiu: Puneți câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu, amestecați cu apă călduță până când obțineți o pastă. Apoi aplicați ușor pe obiectele din argint și polișați. După polișare, clătiți usor cu apă caldă.
  • Sare : puneți un bol cu apă călduță în combinație cu bicarbonat de sodiu, apoi puneți și sare. Amestecați și puneți obiectele din argint. Apoi lăsați sarea să își exercite proprietățile chimice, aceasta va crea o baie de dizolvare, denumită și baie de argint. Puteți lăsa câteva ore, apoi scoateți obiectele și clătiți cu apă călduță.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.