Home » Personal » Blog » Cum ar trebuie femeile să aibă grijă de părul lor?

farmec_superblog


Vedem zilnic la televizor tot felul de reclame la produse pentru protejarea părului. Consider că o femeie în primul rând ar trebui ea însăși să aibă grijă de podoaba ei capilară și apoi să se gândească la un produs de îngrijire a părului.

Placa de păr este un aparat care nu lipsește din portofoliul unei femei, însă acestea sunt primele care ard și deshidratează părul.

Este un subiect tipic feminin și am stat mult să mă gândesc cum aș putea să structurez acest articol, apoi m-am gândit că o pot face din postura de observator, doar am o femeie în casă.

Prietena mea are o problemă cu căderea părului, a fost chiar și la un dermatolog pentru o doză de profesionalism apoi s-a orientat către produse românești de calitate.

A mers pe un șampon anticădere , după câteva utilizări nu s-a întâmplat un miracol însă părul strâns în perie era tot mai puțin.

Deci ceva funcționa, din acel moment a luat decizia să extindă gama de produse pentru recuperarea unui păr frumos și sănătos , a apelat și la un Kit de regenerare păr. Kitul este și pentru bărbați și se pare că mă cam părăsește și pe mine podoaba, ar fi cazul să intervin cât mai am la ce interveni.

Nu știu câte produse bune există în piață, oricum e riscant să încerci orice produs pe propriul păr. Însă Farmec Company s-a axat puternic pe această nișă și din ce văd în propria casă plus review-urile de pe internet, se pare că sunt primii care au și rezultate.

Articol scris pentru SuperBlog 2015

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. […] Cum ar trebuie femeile să aibă grijă de părul lor? […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.