Home » Tech News » Cum a înțeles Hostinger noțiunea de gratis

Pentru mulți „gratis” înseamnă prost, asta pentru că așa au înțeles companiile că trebuie să fie ceva oferit gratis.

Însă „gratis” trebuie să fie cartea ta de vizită, să fie acea felie din care gust și îmi place iar apoi cumpăr.

Am host la TLH.ro de circa 3 ani, întâi eram hostat moca pe siteulmeu.com după care au fost cumpărați de TLH. TLH m-a lăsat tot moca pe host și au îmbunătățit și serviciile.

Apoi cerințele mele au crescut și am început să fac upgrate după upgrate. Acum plătesc la TLH 270 Ron pe an.

Deci oamenii m-au făcut să le plătesc o factură după ce mi-au oferit ceva gratis.

Hostinger oferă acum găzduite moca și un domeniu xyz.

Un host moca îl alegem nu din lipsa banilor ci pentru teste. Deobicei acolo ne testăm noi proiecte, noi chestii și dacă merită cumpărăm.

Ei au reușit să o strice din primele minule de amor. Întâi am încercat să montez wordpress prin instalatorul lor. După ce s-a instalat am observat că era un wordpress foarte vechi și trebuia să îi fac update.

Odată cu wordpress-ul lor mi-au băgat și diverse pluginuri în instalare.

Nimic grav până aici, dar când am început să fac update a picat tot, wordpress dădea erori, pluginurile alea de rahat dădeau erori, wp-content semnala linii de eroare, tot blogul era o ruină.

Dau tot afară, pică hostingul pe motiv de mentenanță. Aștept 10 minute și își revine, urc wordpress-ul meu și dau drumul la instalare.

CPanelul e urât cu draci iar File Managerul este demn de interfața Mirc. Este atât de urât file managerul încât nu știi ce icoane sunt și pentru ce.

În concluzie am un domeniu moca luat dar dacă nu se schimbă nimic, îmi iau jucăriile și plec. Nu interesează pe nimeni că dor e moca nu? Păi ar trebui să intereseze pentru că dacă voi fi mulțumit , voi cumpăra.

Încă una, un domeniu XYZ la ei costă 10.48€ iar pe globalhosting.ro am dat 3.50€ și i-au pus direct DNS-urile Hostinger. Să vedem acum ce urmează…..

Articolul este scris pentru Hostinger și sper să îl citească.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

 1. Marius spune:

  Domenii info pentru teste in primul an apoi drop daca nu iese treaba. Fara bataie de cap.

 2. Bună seara,

  Am citit articolul dumneavoastră. Din câte pot observa, TLH nu oferă servicii de găzduire gratuită, deci nu poate fi comparat cu Hostinger, mai ales dacă au făcut acest lucru în trecut și au renunțat. Din păcate, unele lucruri sunt imposibile de oferit pe un serviciu de găzduire gratuită și nu ar trebui ca planul gratuit să fie factorul decisiv în alegerea altor servicii pentru că există o diferență foarte mare între ele. De exemplu, serviciile de găzduire plătite vin cu garanția banilor înapoi pânâ la 60 de zile. Dacă în această perioadă decideți că serviciile plătite nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, puteți anula contul și primi o rambursare completă.

  Ne pare rău, dar nu vă putem ajuta cu informațiile oferite în articol. Problema pare să fie actualizarea wordpress/modulelor și nu a serverului în sine. Vă rugăm să deschideți un tichet de suport și să includeți cât mai multe informații posibile cum ar fi mesaje de eroare și capturi de ecran unde este posibil. De asemenea, nu am efectuat lucrări de mentenanță recent. Probabil, vă referiți la https://wordpress.org/support/topic/30-stuck-in-maintenance-mode-after-failed-plugin-upgrade

  Privind panoul de control, probabil preferați unul ca cPanel, dar din păcate acesta nu este potrivit pentru găzduire gratuită. Sincer, consider că panoul de control oferit de Hostinger arată foarte bine și are integrate multe funcții utile. Oferim două managere de fișiere parte terță. Dacă nu sunteți sigur pentru ce sunt anumite icoane, puteți deschide oricând un tichet de suport și întreba acest lucru 🙂

  Sunteți liber să găzduiți și transferați oriunde doriți domeniul .xyz oferit gratuit.

  • cKy spune:

   Salut,
   Apreciez că ați răspuns, de ce consider că un pachet gratuit trebuie să fie cartela de intrare în sistem. Observați că mai toți cei care își schimbă hostul , întâi întreabă, scriu articole și obțin feedback. Consider că un pachet gratis poate fi limitat în resurse și aplicații dar să fie de anduranță.

   Modulele și pluginurile implementate automat ar trebui să aibă update direct din serviciu. În 2015 cele mai multe firme fac update clienților în timp real, pe module deja instalate, nu cred că e mare chestie să se încerce pe platformă module la zi. În plus s-ar evita erorile alea, m-am trezit de câteva ori cu erori până am instalat în modul clasic, cu upload direct.

   Mi-ați dat un link de topic cu erori de WP 3.0 , vă dați seama că are 4 ani acel topic nu? În cazul ăsta renunțați la instalatorul automat, e mai simplu.

   Au fost multe erori, întai la instalare, apoi la update, apoi a picat tot după ce îmi dadea eroare în wp-content. Credeți-mă că aș fi putut intra pe liniile de cod dar e mai simplu să dau tot afară și să reinstalez.

   Un user nou și foarte non tehnic nu va ști ce să facă, pe fb vă adresați în mare parte lor, scoateți modulele vechi măcar, fac crush când dai update la wp.

   La mine a fost ceva simplu pentru că era nou. Dacă făceam un import de DB și printr-o prostie îl pierdeam (cum au pățit și alții) problema era mai serioasă.

   Apreciez ce vreți să faceți, apreciez că oferiți ceva gratis întâi dar nu uitați că avem o piață dură.

   Mă gândesc la simplenet, eu sunt dedicați 100% wp și fac totul în timp real. Nu vă cere nimeni să faceți ca ei, dar un update la chestiile implementate este necesar.

   • Marius spune:

    cKy, te contrazic un pic legat de probleme WordPress. Uite, de exemplu eroarea asta… am rezolvat-o cu un topic de acum 7,8 ani de zile. Nici WP 3.0 nu cred că era atunci… cert e că funcționează și acum… și…cel mai important: rezolvă problema.

    • cKy spune:

     Nu a zis nimeni că nu ar fi util, scoteam în evidență faptul că se folosește în 2015 un wp antic, normal să dea erori.

     Uite eroare primită astăzi, desi nema trafic, nema db mare… null

 3. […] că Hostinger nu a înțeles nimic din ce am scris aici. În comentariul lăsat de ei pe blog practic îmi explică faptul că la un host gratis nu pot să […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.