Home » Muzica » Concert Galati : Parazitii pe 09 Octombrie

Pe principiul că orice ocazie e bună pentru a sărbători, studenții gălățeni anunță că, joi, 9 octombrie, vor marca printr-un concert special cei 19 ani care se împlinesc, în 2014, de la reînființarea Ligii Studenților. Trupa „Paraziții” se va afla săptămâna aceasta la Galați și va concerta, joi, de la ora 23.00, în Club S din incinta Casei de Cultură a Studenților. Cei care au carnet de student au asigurat acccesul liber, însă pentru toți ceilalți fani ai trupei care vor să vină la concert intrarea costă 15 lei.
Chiar dacă Cheloo, Ombladon și FreakaDaFis – cei trei actuali membri ai formației – nu celebrează într-un mod anume, „Paraziții” împlinește, anul acesta, 20 de ani de la înființare și 19 ani de la lansarea primului album, „Poezii printre pereți”.
Concertul este organizat de Liga Studenţilor și Casa de Cultură a Studenţilor, în colaborare cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Sursa
Parazitii

, , , , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. Am vorbit cu cativa prieteni si astept raspunsul lor. Chiar as vrea sa ajung la acest concert ca de mult n-am mai fost la unul.
    Multumesc de informatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.