Centrală termică Saunier Duval

Nu știu cât de mulți au auzit de această marcă, majoritatea fug rapid spre numele sonore care au băgat mulți bani în marketing, ignorând branduri „tăcute” dar trainice.

Saunier Duval este unul din brandurile durabile, ei fac centrale termice și nu se joacă cu indicii de calitate.

Centrala termica in condensatieSaunier Duval  face parte din noua gama de centrale termice a grupului Vaillant, marca Saunier Duval, cu condensare, se amplaseaza mural, are o putere de 25 kW pentru productie apa calda menajera si 19 kW pentru incalzire. Se utilizeaza atat pentru incalzirea incintelor cat si pentru preparare apa calda menajera, fiind echipata cu schimbator de caldura secundar in placi.

Centrala termica Semia CONDENS face parte din grupa centralelor cu tehnica condensarii, aparate care sunt mai eficiente si mai silentioase dar si demne de incredere si usor de utilizat. Acest model de centrala in condesatie se incadreaza in clasa 5Nox, cea mai eficienta dupa standardul UE in ceea ce priveste emisiile de noxe. Zgomotul in functionare este redus prin incorporarea unei izolatii superioare a carcasei. Pompa incorporata are 2 viteze care se pot schimba automat in functie de pierderile de presiune din sistemul de incalzire evitand astfel producerea de zgomot. Plaja de modulare marita, acest model avand puterile minime de 5kW →25kW pe a.c.m si 5kW→18kW,pe incalzire si eficienta ridicata, precum si raportul pret /calitate fac ca acest produs sa fie fiabil si accesibil tuturor celor ce vor sa achizitioneze o centrala de ultima generatie,fabricate in Franta. SemiaCONDENS este dotata cu un port electronic e-BUS ce permite conectarea unui termostatmodulant, pentru a beneficia de toate avantajele si performantele maxime ce le poate oferi SemiaCONDENS. Avantaje: Temperatura ambianta constanta indiferent de vreme; Nivel de modulare amplu; Clasa 5Nox; Eficienta pana la 107,6 in regimul de sarcini partiale 30%(40/30) 4* eficienta pe incalzire ; Pompa de inalta eficienta in 2 trepte; Conexiune e-BUS Interval de putere termica (apa calda)- 5-25,2 kw Eficienta pana la 107,6 in regimul de sarcini partiale 30%(40/30) Clasa randamentului energetic sezonier- A Clasa randamentului energetic ACM – A

Centrala termica pe gaz in condensatie, cu tiraj fortat SEMIA CONDENS F 25 Saunier Duval pentru incalzire si preparare de apa calda menajera.

  • Putere termica: 18.1 kW
  • Randament: 107 %
  • Inaltime: 740 mm
  • Latime: 418 mm
  • Adancime: 344 mm
  • Greutate: 37.1 kg

Vezi modele și oferte Saunier Duval

– Centrala prezinta protectie la inghet si la supraincalzire
– Centrala prezinta o modulare ampla a puterii in regimul de incalzire sau sanitar
– Consum redus de combustibil, o economie de pana la 30 %
– Centrala termica este foarte silentioasa in timpul functionarii
– Usor de instalat si intretinut
– Asigura temperatura ambientala constanat indiferent de vreme

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.