Centrală termică industrială pentru pardoseală și piscină

Dacă ți-ai făcut o casă mare cu multe etaje și amprentă de peste 200 mp2 la sol, atunci este evident că îți vei dori poate și o pișcină în curte.

Sau poate ți-ai făcut o pensiune și ai nevoie de o centrală termică pentru pardoseală, pentru a elimina reducerea spațiului din încăperi prin radioatoare și țevi la vedere.

Centralele termice cu încălzire prin pardoseală sunt de cele mai multe ori capabile să susțină suprafețe mari, să încălzească apa din pișcină, apa menajeră și tot odată apa care oferă confortul termic în încăpere.

O astfel de centrală are nevoie de o cameră tehnică proprie, datorită dimensiunilor și a instalației ce urmează a fi montate în preajma ei.

Centralele termice industriale sunt construite să reziste în timp, sunt făcute din tablă de oțel de cea mai înaltă calitate iar manualele tehnice trebuiesc urmate în cele mai mici detalii.

centrala termica industriala

Poți alege fie o centrală termică industrială care se poate monta direct pe pardoseală ori chiar una cu alimentare pe peleți de floarea soarelui.

4 comentarii la „Centrală termică industrială pentru pardoseală și piscină”

 1. Bună seara. Am o centrala immergas victrix e a 281 erp 321 erp. Apare eroare 10. Într-adevăr nu avea presiune. Am băgat presiune pana la 1,5 bar și a pornit. După 10 minute iar îmi apare eroare 10 deși acum are presiune. Ce fac?

  Răspunde
  • Buna seara. Presiune scăzută poate fi si la alimentarea cu gaze, deși aia e alta eroare in general. Dacă centrala inca arată 1.5 bari si a intrat iar pe eroare, dati o resetare. Lăsați oprită de tot centrala 5 minute si reporniti sau poate are buton de avarie.

   Dacă tot revine eroare iar barii sunt ok, chemați un specialist. Bănuiesc o închidere neetansata…un robinet, un aerisitor, etc. Mai poate fi si apa cu un debit mic.

   Răspunde
 2. Buna ziua,

  Dimineata am gasit centrala cu Eroare E10 si presiunea scazauta. Am reglat presiunea iar la 1.2 / 1.4 bari si nu si-a revenit, eroarea persita.
  Am apasat pe butonul de Reset, am oprit si repornit, am oprit alimentarea electrica si eroarea tot nu dispare.
  Intr-un final a disparut de la sine cam dupa 10 minute, ulterior am dat drumul la apa calda si eroarea a reaparut.
  Ma puteti ajuta cu un sfat?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.