Home » Personal » Cel mai ciudat cadou primit vreodata

Am citit la Sebastian Bargau pe blog despre un concurs. Nu prea particip eu la prea multe concursuri insa tema lui mi-a adus aminte de o poveste oarecum funny-stanjenitoare.

Aveam 19 ani si se apropia Craciunul asa ca ne-am pus pe chestiile obisnuite, adica strans bani, facut cheta si baiarame. Doi prieteni mi-au promis de la majoratele lor ca mi-o vor coace iar cand ma voi astepta mai putin ma vor pocni.
Cum obisnuiam sa ne facem cadouri de craciun cat mai funny, baietii mi-au copt malaiul.

Credeam ca in anul ala fac cea mai caterinca surpriza asa ca am pregatit pentru ei 3 cosuri cu cadouri, unuia i-am pus o pisica de pe strada, altuia un cos de oua iar la al treilea (credeam eu ca sunt cel mai funny) i-am pus intr-o cutie o gaina pe care am stresat-o maxim. Cand a deschis saracul cutia s-a speriat atat de tare incat a zacut 5 minute absent.

Nicu_Vlahu_3561

Ma mandream nevoie mare cu isprava mea insa nu stiam ce ma asteapta. Eram de 3 zile proaspat „cuplat” si jur ca ma chinuiam mult sa arat ca sunt baiat finut si nu un fustangiu al varstei.
Mi-au adus cele mai tari cadouri de craciun, o mare cutie carata de 4 insi. Am zis ca e sigur un bolovan ceva, am desfacut prima cutie dar mai era una.
Cand am inceput sa o desfac pe a doua din cutie a tasnit o boschetara din piata cu o sticla de spirt in mana si imbracata in halat de salopeta. M-am dat tare in spate crezand in prima faza ca este unul din prieteni deghizati, era machita si machiata nebuna am recunoscut-o cu greu.

Mi-am dat seama ca este ea cand Raul i-a zis „Treci si saruta-l ca e ziua lui” , nu a apucat sa ma sarute dar de gat tot m-a luat.

Toata seara am stat sa imi imaginez cum dracu i-a dus capul la prostia asta, nu eram suparat dar eram al dracu de rosu in obraji.
Cum frate sa iei o boschetara de pe strada si sa o cari 4 etaje in cutie?:))
Am aflat ulterior ca le-am dat cadouri mai scumpe, boschetara a costat doar 20 de lei si ca sa rada mai tare de mine o mai si invitau la masa, dans, bautura .

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. […] Castigatorul cosului in valoare de 500 de lei, adica cel de pe locul doi este cKy cu articolul acesta. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.