Cea mai bună mașină de spălat pentru bebe

Cea mai bună mașină de spălat pentru bebe, am spune că toate mașinile de spălat sunt bune și că nu este nevoie de ceva adițional.

Dar o să vedeți că atunci când în viața noastră apare un bebe ne gândim la ce e mai bun pentru el, inevitabil vom fi mai atenți la ceea ce cumpărăm iar alegerea unei mașini de spălat bună pentru bebe este una din priorități.

Să alegi o mașină de spălat bună pentru bebe nu este ceva trecător, nu e ca o hăinuță care îi rămâne mică peste 2 luni. O mașină de spălat bună ține în medie 10-15 ani, fix cam aceeași perioadă în care trebuie să avem mare grijă de rufele celui mic, mai ales în primii 5 anișori.

Cum aleg o mașină de spălat bună pentru bebe?

Trebuie să fim foarte atenți la caracteristici, cam asta e singura chestie care diferențiază o mașină de spălat mai nișată pentru copii mici și una obișnuită.

Nu recomand să achiziționați încă o mașină de spălat doar pentru bebe, nu aș îndruma pe nimeni la o asemenea investiție, spun doar să alegeți o mașină de spălat care acoperă necesitățile tale cât și pe cele ale copilului.

Orice ar fi, întotdeauna să folosiți detergenți și balsam special pentru rufele bebelușilor. Aceștia sunt special creați pentru pielea lor. Au concentrație mai mică de detergenți ce pot provoca iritații pe piele, sunt mai soft și se clătesc mai bine din hăinuțe.

Vezi detergenți și balsam recomandat

Ce caracteristici trebuie să aibă mașina de spălat pentru bebe

  1. Obligatoriu să aibă program anti-alergic. Acest program intensifică modul de clătire iar în timpul spălării ridică temperatura apei pentru a dezinfecta hăinuțele.
  2. Clătire intensivă, este clar de ce este necesară această funcție.
  3. Funcție spălare manuală. Multe din hăinuțele copilului vor avea pe etichetă doar spălarea manuală, asta pentru că materialul este unul delicat iar procesul normal al spălării ar distruge hăinuța.
  4. Program rapid, în special pentru păturici, scutecele de pat, prosopele care nu neaparat sunt murdare dar necesită curățare.
  5. Rufe delicate
  6. Autocurățare, în cuvă și sub cauciucul etanș al cuvei rămân mai mereu impurități, e bine să aibă această funcție de autocurățare.
  7. Să fie clasă energetică minim A++, veți spăla mult mai des hăinuțe, practic pentru bebe nu poți aștepta să umpli un coș.

Cumpără din selecția pentru bebelus

Nu uita că nu este bine să amesteci hainele bebelușului cu hainele tale, din acest motiv recomand să ai un coș de rufe dedicat pentru cel mic.

 

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: