Ce vrea Lajumate.ro și cine este Lajumate.xyz

lajumate


A apărut site-ul lajumate.ro , a apărut și site-ul lajumate.xyz care este al meu.

Notă: Dacă vă dă redirect pe hostinger.ro, nu s-au propagat încă DNS-urile în totalitate.

Ce urmărește Antena prin site-ul ăsta? Păi îi promovează mult, îl umple de anunțuri și reclamă pe televizor, aduce ceva trafic.

Apoi mușcă subțirel din traficul OLX, aceștia decid că trebuie să elimine concurență și cumpără Lajumate.ro pe câteva zeci de mii de euro.

Cam asta ar fi strategia dorită de Antena, dacă le va ieși…vom vedea. Cert este că ei au modalitatea vizuală de promovare la îndemână, deci este ieftin să ajungă la niște rezultate.

Cert este că site-ul lor e făcut cu același skill cam ca al meu, adică de loc. Pentru că la surf pe două pagini deja site-ul lor mi-a dat eroare.

Ce vreau eu cu lajumate.xyz? De la Antena nimic, l-am făcut pentru că îl aveam în plan, e strict pentru afiliere, nu ne pupăm pe activitate. De exemplu mai am un domeniu cumpărat care este oarecum similar, le-am luat la pachet.

Lajumate.ro se vrea un olx de la antena. Lajumate.xyz se dorește a fi un blog care va aduna reducerile bune, reducerile la jumătate de preț sau mai mici.

De ce ai urmări acel blog și nu ai intra direct pe magazine?

Pentru că in medie un user navighează pe maxim 2-3 magazine, nu știe prețurile din alt magazin, nu știe istoricul prețurilor și cel mai important, de multe ori nu are detalii despre un anumit magazin. Așadar pe respectivul blog vei găsi doar magazinele de încredere, cu reduceri reale.

Am fost întrebat de OSIM, sincer nu mă interesează. Atât timp cât nu fac concurență brandului prin activitate la fel, nu e treaba mea.

2 comentarii la „Ce vrea Lajumate.ro și cine este Lajumate.xyz”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.