„Caută o idee unică în afiliere”

Poti-sa-faci-bani-prin-google-adsense-in-Romania


„Caută o idee unică în afiliere” asta este fraza notată în telefon, asta mă pune zilnic la treabă și la teste. Sunt nou în asta, cel puțin sunt nou în aprofundate că link-uri fără sens aruncam și înainte.

Ideea e că nu ai cum să mai fii cel mai bun pe ceva, poți fi dar acel ceva e deja ocupat. Atunci trebuie să cauți un ceva care să te atragă, să îl înveți și să îl faci diferit.

Din acest motiv în momentul ăsta numărul de domenii s-a dus undeva la 8-9, mai am unul pentru care nici măcar nu am avut timp să îi pun o platformă pe el.

De unele mă ocup aproape zilnic, de altele la două zile, de unul în engleză de loc. Sunt în teste și tot încerc. Am zis că pe cel în engleză să nu îl las totuși baltă, dar când naiba să mai scriu și pe ăla?

Mai ales că nu mai scriu în engleză ca în tinerețe, uit timpi, uit cum se scriu unele cuvinte, deci un articol care are deja o idee și text în română, îmi mănâncă mult timp să îl fac în engleză.

Pe de o parte aș căuta colaboratori pentru ăla, de fapt pentru toate însă nimeni nu vine să pună umărul, majoritatea vin direct să își pună textul și să fie plătiți. Nu judec, din contra le dau dreptate pentru că știu că sunt site-uri gata formate care plătesc 15-20 ron pe articol, deci nu ar avea rost să meargă într-un proiect pe un „dacă”.

Din câte domenii am, doar 3 și-au scos deja banii și chiar peste, din 3 doar unul aduce constant (câțiva euro) iar celelalte două fac conversii dar rare, deobicei la spike-uri.

6 comentarii la „„Caută o idee unică în afiliere””

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.