Sari la conținut

Va lua fața 2Performant celor de la Profitshare?

2performant


Nu sunt eu cel mai afiliat dintre afiliați, însă cât ciupesc eu pe acolo sau scriu pentru afiliere îmi dă dreptul să vorbesc puțin despre platforme în viziunea mea.

În momentul de față eu am respins mereu 2parale și altex, le-am respins în dauna Profitshare pentru că nu mi-a plăcut platforma 2Parele și Altex.

Erau niște platforme sărace, urâte și foarte greoaie în eficiență. Le pot descrie fix ca birocrația țării, când îți trebuie dosar cu șină pentru orice act.
Cam așa era 2Parele, vedeam magazinul , vedeam produsul pe care doream să îl promovez dar totuși trebuia să navighez intens să caut magazinul cu pricina și să generez doar pe pagina lui un link afiliat.

Ei bine, 2Parale se schimbă 2Performant și din videoul de mai jos pare foarte ok și o sa îl încerc. Până acum în 2Parale am 2 comisioane, nu pentru ca nu puteam mai mult, pur și simplu platforma m-a respins.

Din video am înțeles că un advertiser trebuie să mă accepte în program, deci nu pot genera link ca la Profitshare, înțeleg politica. Așa se practică și pe platformele internaționale, însă mi-aș fi dorit să am un sistem de generare link rapid și simplu fără „birocrație”.

Însă 2Performant cred, sper că va câștiga prin platforma nouă mai plăcută și prin dechiderea către piața internațională.

Vă las să urmăriți video-ul ăsta și să scrieți părerea vostră

4 comentarii la „Va lua fața 2Performant celor de la Profitshare?”

  1. Sunt platforme diferite, cu moduri diferite de abordare. Fiecare are chestiile ei misto. Eu, de exemplu, am asigurare privata gratuita la 2p, la pf am recurenta 3 zile. 😀

    1. Eu nu pot sa zic ca am făcut ceva pentru ca am evitata sa lucrez. Dacă vedeam ceva produs și era pe un advertiseri 2p, cautam produsul în magazinele PF.

      Acum sa vedem 2performant cum va fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.