Bancul „Duba’i” , Ponta și pericolul DNA!

Dubai


Ieri, imediat după ce am aflat faza cu Ponta, am pus pe facebook poza cu „Duba’i”
Azi se bucură de peste 200 de sharuri și multe like-uri.

Ce îmi spune mie asta? Că oamenii nu au încredere în clasa politică, deloc, s-au săturat.

Jur că dacă schimbam personajele, scenariul era același. Cețățeanul a găsit un sinonim la cuvântul politician, corupt!

Să le rostești în aceeași frază e un pleonasm.

Din cauza cui am ajuns aici? A lor , normal.

Dar acum stau și mă gândesc, Jonny a câștigat cu aportul diasporei, acum Veorel cum de are atâția contestatari în țară? Adică a reduc TVA, a mărit alocațiile (nu el, dar el e ministru).

Noi ca cetățeni acum avem un sigur scop în viața activă a socității, să protejăm DNA oricât putem.

Știm poveștile cu (DNA sunt comandați de americani) așa și? Întrebați 2000 de oameni pe stradă, câți sunt interesați de subiect, atât timp cât zeci de ani, nimeni nu a dat în politicieni, acum DNA îi belește ca pe miei.

Declarațiile lui Ponta sunt nocive „Doar parlamentul mă poate demite” dar la fel de nocive sunt și ale lui Jonn „Demisia”.

Lăsând puțin „dragostea” mea față de PSD și Ponta, tipul are dreptul la replică, oricum dovezile DNA nu mă prea conving.

Dar el, om onest…..bag…m-am înnecat, ar putea cere să i se ridice imunitatea, să fie judecat ca orice om normal, așa cum susținea că s-a prezentat la DNA.

Dar…o anchetă serioasă nu s-ar putea face cu el Premier, adică…are toate butoanele. Să ne amintim cum Șova a fost palmat, cum Vosganian a scăpat și Tăriceanu acum țipă pe la Tv. Normal, toți au anchete similare, toți fac parte din dosarul Șova. Tăriceanu era premier când Șova fura curent!

Deci ce este mai bine? Dacă omul e nevinovat, de ce să demisioneze?
Dar și dacă e nevinovat, tot trebuie să demisioneze. În primul rând prăbușește cursul leului, FMI trebuie să ne dea iar bani, dar va pune alte clauze, investitorii au stagnat investițiile, încrederea a dispărut. O continuitate ar scoate țara în stradă.

Și dacă DNA a răspuns politic? – teoria asta vreau să fie o chestie pur cretină.

Eu chiar cred că băieții ăia de la DNA au simțit euforia eroului român și acționează din adrenalină, chiar nu cred că se bagă vreun politician român peste ei, sincer.

Dar, anulând ce cred eu, dacă ar fi lansat acuzația asta așa , să îl scoată din scenă? Adică DNA ar greși, Ponta demonstrează, dar guvernul nu mai există, deci win cine are interes.

Sau (cel mai negru gând) se sacrifică un miel cu un dosar fals, pentru dizolvarea DNA? Se ajunge la concluzia că Ponta era nevinovat într-un dosar slab. DNA trebuie să plătească că a tăiat capul premierului și a instituit o criză politică. Ei…pentru marii politruci, Ponta ar fi un preț mare vs DNA? NU!!!

Pentru că vine 2016, vin alegerile și PSD ar putea să zică „V-am arătat că arestările erau instrumentate, l-ați dat pe Ponta jos degeaba, sunteți datori să ne votați!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.