Aţi ratat adevăratele reduceri de la eMag, articole la 1 leu

Sâmbătă cine a fost pe felie a avut doar de câştigat. Eu ca un prost am citit la Zoso un titlu că eMag a vândut produse resigilate, idiotul din mine nu a dat click pe articol să vadă despre ce este vorba, aşa că am ratat televizor de 40 milioane la 0 lei, Samsung S4 la 1 leu şi nu mai continui că mă umplu de nervi.

Deja mor de ciudă că am ratat maşina aia de spălat, era gratis :))
A fost o eroare de sistem iar eMag îşi asumă greşeala şi livrează toate acele produse, aşa cum s-au vândut.

Bucureşti, 24 noiembrie 2014 – eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a înregistrat duminică, 23 noiembrie, în intervalul 20.30-22.59, o eroare la încărcarea prețurilor pentru anumite produse resigilate. Eroarea a determinat prețuri de vânzare cuprinse între 1 leu și 8 lei pentru o gamă largă de produse.

De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumpărat la prețul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

„Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, declară Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

Valoarea totală a reducerilor greșite este de 1.157.200 de lei. Cea mai mare reducere, de 11.190 lei, a fost aplicată unui echipament de rețea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumpărat la prețul de 8 lei față de prețul de listă de 11.190 lei. În intervalul în care produsele au fost listate cu prețurile greșite, de la 20.30-22.59, au fost comandate, în total, 730 de produse.

Blog eMag
resigilate eMag

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

4 comentarii la „Aţi ratat adevăratele reduceri de la eMag, articole la 1 leu”

 1. Acel interval 20.30-22.59 pare destul de bine ales. Îmi este greu să cred că tocmai „din greşeală” au vândut produse aproape gratis, fix produse resigilate ce ocupau spaţiu degeaba în depozit. Plus că nu e aşa de pustiu prin eMAG ca să nu-şi dea nimeni seama de fluxul mare de comenzi din resigilate. Măcar şi-au făcut, încă o dată reclamă. Şi tu le-ai făcut reclamă prin acest articol.

  P.S: Reducerile au fost mari, într-adevăr. Ar fi mers o comandă.

  Răspunde
  • Indiferent ce a fost am ratat.
   Totul pare a fi regie, un programator ar lucra offline, ar fi dat jos site-ul cand au vazut eroarea.
   Insa ma gandesc ca puteau face acelasi lucru cu acelasi efect daca se opreau la 100.000 euro.

   Apoi resigilatele erau cu stoc limitat insa scriptul nu a pus sold out si s-a comandat peste stocul real iar acum vor da din sigilate.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.