Home » PC's » ASUS VivoStick PC cu Windows 10

asus-vivostick-pctblack

Dacă până acum eram în căutarea unui stick cu Android care să îmi transforme televizorul într-un smart tv, acum vom fi în căutarea unui stick HDMI care ne va transforma televizorul într-un PC.

Asus a prezentat la IFA 2015 ASUS VivoStick PC

ASUS VivoStick PC are un stil elegant și frumos, am încercat să mă documentez cât am putut despre acest gadget deoarece îmi doresc unul.

Acesta este echipat cu un procesor Intel Atom Cherrytrail de 1.44Ghz și poate ajunge până la 1.88Ghz atunci când este utilizat la maxim cu 2MB în cache și Intel HD graphics încorporat.

Are două porturi usb deci poți să îți atașezi lejer un mouse și o tastatura și încă un mini-USB pentru încărcare , 2GB Ram DDR3L și o memorie internă de 2GB și poate urca până la 32GB.

Dimensiunile sunt puțin mai mari față de obișnuitele stick-uri Android 137.9 x 34.0 x 14.9mm și cântărește doar 68 grame.

ASUS VivoStick PC va costa 129$ și sper ca până când ajunge în România să se mai ieftinească 🙂

Poți să analizezi un stick similar Mini PC Intel Computer Stick

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. […] mă uit după Mini PC-uri, v-am prezentat aici pe blog ASUS VivoStick PC cu Windows 10 care avea și un preț 129$ , acum am să vă prezint un alt Mini PC cu o idee mai ieftin dar […]

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: