Ar trebui sa ne temem de cersetori?

Eu zi ca da! Bine poate nu eu, tu sau altul mai tanar insa cred ca o femeia de varsta mamei mele ar trebui sa se teama.

1. Cersetorii din parcarile Kaufland sunt destul de periculosi, vin langa tine cu pretextul „dati sa duc eu carutul” dar de fapt te fileaza la poseta (caz sesizat) . Plus ca unul era foarte amabil si ma ajuta sa pun in portbagaj sa ii dau carutul mai repede, daca nu aveam preparatele ambalate cred ca jucam fotbal cu el.

2. Am scris cum nepasarea ne distruge si cat de toleranti suntem cu boschetarii din jurul nostru. Un cersetor intotdeauna trage sa maximizeze venitul, fie si din furat.

3. Ma simt nasol cand sunt in semafor si imi vine ala cu mana intinsa, frate is in masina fumez si tre’sa ridic geamul sa scap de el…mai exact eu ma feresc de el din sila pe care mi-o provoaca.

4. Tot in semafor ridica unu mana la cersit, il invit sa faca pasi  si aud „Ai zavut em ce letefon avea pe bord?” „E geana?” , in secunda doi am vrut sa ii inching bine, se facuse verde.

DA TE-AM ZAVUT EM, te’n ma-ta de dihanie!

5. Mi-e sila ca ii vad ditai flacaii si merg pe „mila” in loc sa munceasca, cei mai multi nu mai dau din mila ci doar sa scape de ei.

6. Au aparut „binefacatorii” , prima data erau niste tigani cu cefe late in semafoare care imparteau odorizante auto cu un biletel „Ajutati pe x cumparand acest odorizant cu 3 lei” , apoi daduse criza in ei si aveau o iconita. Acum probabil si-au dat seama Cefarii ca ei nu au priza la public si au pus niste baieti tineri (18-20 ani) , curatei. Am ramas prost sa vad ca acesti tineri s-ar „angaja” la astfel de oameni, mirarea mi-a disparut cand pe o fetisoara dintre cei „binefacatori” am vazut-o la 3 ore distanta in Liesti printre tigani.

As vrea ca Politia Locala sa ii rareasca, as vrea ca mall-urile sa isi respecte clientii si sa ii goneasca pe boschetarii astia. E o intreaga retea mafiota la mijloc, spun asta pentru ca stiu 100% .
Acum cativa ani cand lucram la peco, aveam unu in intersectie, la ora 14:00 venea sa schimbe maruntul la noi, circa 80-100 ron (asta acum 6 ani) deci eu nu produceam atat nici daca furam.

2 comentarii la „Ar trebui sa ne temem de cersetori?”

  1. Asta pentru ca sunt clienti fideli, isi permit sa dea 7 lei la taxi.
    Ieri in Kaufland unu care aduna carucioare manca ditamai meniul la restaurantul din interior.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.