Am putea să avem un lider cu bun simţ

Este pentru prima dată după atâta amar de ani când am putea avea un preşedinte cu bun simţ.
A mai fost şi Emil Constantinescu care a părut un om echilibrat, acum l-am putea avea pe Iohannis.

Datorită unui singur comentariu de pe blog mi-am dat seama unde ne îndreptăm. Am devenit nişte lepre asemănătoare conducătorilor. Ne-am însuşit vocabularul lor trivial şi am stat cu ciocul întins la orice şicana şi-au aruncat.

Şi apoi mi-am dat seama că totuşi avem o şansă, Iohannis.
De ce? Omul ăsta a încasat dur orice acuzaţie, orice mizerie şi nu a răspuns. Putea să o facă, poate unii consideră că a tăcut pentru că e vinovat, eu spun că e mai bine aşa. Sincer m-am săturat ca televiziunile să ne promoveze prostia iar noi ca dobitocii să o implementăm în viaţa noastră socială.

Da , avem un om ce a demonstrat că poate avea susţinerea multor români fără să intre în mizeria asta, atunci noi ce aşteptăm?

Ţipăm de ani de zile că ne-am săturat de clovni şi marionete şi când vine unul care nu fuge, iese la toate emisiunile de casă adverse şi le dă peste nas. Răspunde ferm, are viziune, nu se murdăreşte…noi ce facem?

Stăm ca dobitocii acasă şi lăsăm sistemul să ne învingă.

Vreau să traim în România bunului simţ, ca salariat nu depind de schimbările prezidenţiale, ca om vreau să îmi placă să merg pe stradă în siguranţă.

1467236_970437906303896_9153313877336318708_n

Pentru a încerca mai bine ce vreau de la noi, cred că sunteţi capabili să conştientizaţi că astfel de mesaje nu au ce căuta într-o societate normală:

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.