Home » Personal » Acel moment când „Ăăă..scuze am uitat să dau click”

Îmi povestea o colegă că vine ziua soțului și nu știe ce să îi cumpere de ziua lui. Din vorbă în vorbă înțeleg că are o chestie de aia cu două manete.

După câteva întrebări de genul „Ce culoare are? Chestia aia are o o formă de X? Manetele cum le zici, au un X pe ele?” mi-am dat seama că are un Xbox 360.

Și înțeleg că e pasionat omul dar ea nu știe ce joacă mai exact. Așa că am rugat-o să îmi facă o poză la toate jocurile lui pentru a-mi da seama cam ce joacă , ce are și cam ce și-ar dori.

A venit tipa la muncă, mi-a arătat pozele și am analizat. Tipul joacă în rețea cu un alt prieten, are 2-3 shootere dar sunt slabe și ușoare, deci e pe lângă. Am remarcat că avea multe cd-uri FIFA și PES, NFS și bătăi la dublu, cum ar fi RAW. Deci totul pentru a se juca online cu tovarășul lui.

Și mă apuc să îi caut cele mai bune prețuri încât să ia 2-3 cd-uri din același magazin și să fie rentabil magazinul pentru toate 3 jocuri.

După câteva căutări și calcule mă opresc la eMag (deși în materie de gaming Altex e prima opțiune mai mereu pentru mine), de data aceasta eMag era egal în preț cu Altex, având sediu lângă birou am zis că e mai ok eMag.

Îi trimit colegei link-urile pe email și îi și explic să dea click pe unul din ele apoi să se logheze în cont și să comande că sunt afiliat și că îmi face și mie un bine minor.

A doua zi fericită foc tipa, îmi spune pe la ora prânzului că a primit sms să meargă la magazin că le au ăstia pe depozit.

Zic wow ce rapidă a fost, mă uit în lista de conversii, canci.

O întreb :
– Măi dar nu ai mai urmărit acele link-uri?
– Scuze, am și uitat, mi-ai zis cam ce jocuri să iau așa că am intrat direct în cont și le-am cumpărat.

Dumb!

Acum asta e, suma nu era mare, tot ce cumpăra ea se ducea undeva la 1000 ron, circa 30 lei pentru mine (în caz că era 3% dar cred că era mai mult).

20150104_143609

De altădată nu mai zic nimic, transmit link și zici „Găseșți aici!” 🙂

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. Marius spune:

    1. Nu mai da pe mail. Nu ai voie cu email marketing.
    2. Nu sunt 30 de lei, ci 20 sau chiar mai putin. 27.5%(parca esti angajat) se duc la stat.

  2. razvan spune:

    facerea de bine, F%(&$*($& de mama?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.