Ziua 1 Part. 1 : Ca nefumator


Pot sa zic ca cel mai greu mi se pare faptul ca trebuie sa renunt la obiceiul meu antic de dimineata, adica sa ma trezesc si sa imi beau ness-ul si sa imi fumez tigara. Astazi ness-ul parca nu a avut gust.
De acasa si pana la munca a fost cumplit, imi ardeau plombele dupa o tigara dar am bagat repede o guma nocorette si m-am luat cu treaba la PC incat am uitat.
Intre timp mi-a disparut si din pofta de a fuma, asta pana au venit colegii la mine sa purtam o mini sedinta si m-am luat cu ei la o tigara, sper sa fie singura pe ziua de azi.
Problema este ca mi-am uitat gumele acasa si mi-e cam greu sa ma concentrez doar la munca dar o voi face.
O parte buna dar pentru inceput cam rea ar fi aceea ca eu nu prea mananc deobicei si mi-am facut si programul la munca dupa felul in care ma alimentez. Faza e ca acum fara tigara (ma feresc si de cafele) mi se cam face foame, rontaitul de nicorette amplifica foametea, m-am bagat si pe vitamine Centrum…..trebuie sa imi corectez alimentatia.
Oricum cred ca de data asta nu voi mai esua in lupta anti-fumat. Am esuat de prea multe ori incat acum chiar vreau sa reusesc.

Apropo, e foarte importanta faza cu stransul banilor de tigari intr-o pusculita, mi-a dat un sentiment puternic de determinare.

Voi reveni cu alte postari in cursul zilei de azi pentru ca sunt sigur ca greul abia acum incepe.

2 comentarii la „Ziua 1 Part. 1 : Ca nefumator”

  • Nu :)) Asta este articol din 2012, am mai avut o tentativa anul asta, la fel am esuat:)

   Sunt decis sa incerc iarasi, asa ca stai pe aici:)

   Tu?

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.