Jocuri si Console : Cele mai bune oferte din categoriile Xbox One și PlayStation 4

Așa cum v-am obișnuit, urmăresc des articolele gaming. Fiind Revoluția prețurilor am zis să vă recomand 3 pachete de console cu o reducere reală.

Le urmăresc de ceva vreme și pot să spun că în acest moment chiar sunt la reducere :

PS4

Consola Sony PlayStation 4, 500 GB click pentru detalii .
În mod normal această consolă costă 1700-1800 ron, astăzi și mâine este la 1499 lei, se poate achiziționa și în rate, disponibilă pe Alb sau Negru.

Consola Microsoft Xbox ONE, 500 GB + Joc Witcher 3: Wild Hunt – click pentru detalii.
În orice altă perioadă a anului, un pachet similar îl găsim la minim 1800-1900 ron, zilele acestea costă 1599 Ron, deasemenea este disponibilă în rate , doar jocul individual costă 229 ron.

Consola Microsoft Xbox 360, 4 GB + Kinect + Joc Adventures + Joc Kinect Sports Ultimate clicl pentru detalii .
Un astfel de pachet costă lejer 1500 ron, echiparea Kinect și jocurile aferente îi ridică foarte mult prețul, astăzi și mâine îl găsim la 1149 Ron

Xbox One + Fifa 16

Consola Microsoft Xbox ONE 500 GB + Joc FIFA 16 + 14 Days Xbox Live click pentru detalii.
Pachetul este super ieftin, 1699 ron. În mod normal consola ar costa singură atâția bani. Plusul vine de la Jocul Fifa 16 care costă individual 249 ron și este disponibil doar pe precomandă, contul Xbox Live costă și el.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

2 comentarii la „Jocuri si Console : Cele mai bune oferte din categoriile Xbox One și PlayStation 4”

 1. Daca ar trebui sa-ti cumperi o consola (te-ai juca cu sotia), ce ai cumpara? Si tv-ul, presupun ca si el ar avea o importanta foarte mare. Led, lcd, conteaza si diagonala? Gandeste-te si ca bugetul n-ar fi chiar foarte mare 😀

  Răspunde
  • Salut,
   În primul rând aș merge pe Playstation. Are suport în România, titlurile explusive sunt mai bune deobicei la ei, îmi place mai mult meniul de navigare PSN.

   Acum depinde de buget, PS4 sau PS3, fiind articol de PS4 vs Xbox One, consider că ai dori un PS4.
   Nu aș recomanda un pachet cu joc dacă jocul nu te atrage, deobicei ridică prețul destul de mult și nu e tocmai ok, dacă jocul te atrage, e ok.

   Nu știu câte titluri ai juca simultan, aș merge pe o consolă de 1TB care e 1700 lei + un al doilea joystick, toate astea te-ar costa cam 2000 lei, vezi aici consola.

   Televizorul nu trebuie să fie Smart, nu ai de ce pentru că în PSN ai tot ce vrei pentru navigare, youtube, etc, deci dacă te conectezi la o altă surșă „snmart” nu îți mai trebuie încă ceva smart.

   Am avut și 80 cm și 106, experiența pe 106 este unică mai ales că joci împreună cu soția, musai Full HD. Nu prea sunt fan 3D chiar dacă sunt jocuri compatibile, astea ar ridica și costurile destul de mult.
   La televizoare recomand între LG și Samsung, au cele mai bune playere încorporate și citesc cam orice tip de fișier (bănuiesc că o să bagi și filme din sursă externă în el).

   Ai aici un Samsung Full HD de 101 cm la 1599 și aici un LG de 108 cm Full HD. Deși am LG și este superb, am avut și Samsung și îl recomand mai mult. Samsung are cel mai puternic player și citește toate tipurile de MKV, LG-ul nu știe toate formatele, sunt MKV-uri la care citește doar video fără audio.

   Deci ar fi un buget total de 3600 lei, Consola PS4 cu două joystick-uri + Televizor Full HD > 100 cm

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.