Sari la conținut

Voucher Digi și oferte de portare Digi

  • de

Digi are în acest moment două campanii pe rol, una cu Voucher Digi și una „incredibil, dar nelimitat” care se oferă la portare.

Voucher Digi:

Se desfășoară între 23-30 Iunie și este exclusiv prin site-ul , mai multe detalii pe link digi.ro , se aplică oricărui serviciu nou contractat și constă într-o reducere de 50% x4 luni pentru fiecare serviciu nou.

Marius spune aici că digi nu a mai avut în trecut vouchere, țin să îl contrazic. Au fost vouchere cu discount-uri mari, se aplicau terminalelor sau serviciilor, abonatul alegea dacă plătea facturi sau lua discount la un terminal.

A mai fost și cu voucher de 150-250 lei la CATV sau NET, unde abonații primeau niște tichete cadou ce puteau fi folosite la orice magazin.

Revenind la vouchere digi, dacă achiziționezi un serviciu nou prin site și pui codul reducere50, ți se aplică vocherul la pachetul comandat.

Voucherele nu se aplică la echipamente, upgrades sau extraopțiuni (HBO, Film NOW, etc).

Voucherul nu se poate cumula cu alte oferte din site, cum ar fi „Incredibil, dar nelimitat” la portare, adică nu poți beneficia de reducere 50% 4 luni la acele sim-uri noi contractate și portate, lor li se va aplica reducerea de portare.

Oferta de portare „Incredibil, dar nelimitat”

În perioada 23-30 Iunie Digi oferă 8 luni reducere 50% pentru sim-urile portate, campania se numește „Incredibil, dar nelimitat”

Oferta este disponibilă pe toate canalele : agenti de teren, puncte de prezență, site.

O altă chestie mișto e că se adresează tuturor pachetelor portate, fie că iei acum un sim nou și portezi sau portezi un sim deja existent.

Promoția se cumulează cu alte promoții de reducere, cum ar fi cele de achiziție. Spre exemplu, dacă ai luat acum x luni un sim și aveai o reducere de preț, acum portând acel număr, se aplică și această promoție de 8 luni reducere 50%.

Eligibilitate : semnare contract sau prelungire pe 24 de luni, promoția „Incredibil, dar nelimitat” de 8 luni reducere 50% se aplică în lunile 7-10 și 19-22 ale contractului.

Promoția nu se cumulează cu ofertele de terminale, adică, acele oferte care oferă discount prin portare la achiziționarea unui terminal.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.