Votul clienților : Uscator rufe Electrolux EDP2074GW3

Conform unui top al uscătoarelor de rufe cumpărate în ultimile două luni de zile, Electrolux EDP207 a ieșit șef de promoție.

Cred că acest loc pe podium este redat atât de brand (știm că Electrolux este un brand în categoria electrocasnice) dar și de reducerea aplicată produsului.

Produsul a scos în review-urile utilizatorilor câte 5 stele. Am scris aici cum se alege un uscător de rufe și care este utilitatea lui.

Rufele sunt uscate atunci cand DUMNEAVOASTRA decideti

Nu va faceti programul in functie de curatarea rufelor. Cu functia Pornire cu intarziere puteti amana pornirea urmatorului ciclu pentru ca acesta sa se termine exact atunci cand doriti.

Functii inteligente, usor de selectat si controlat

Pe langa faptul ca dispune de functii inteligente, acest uscator asigura accesibilitatea totala a acestora datorita comenzilor tactile usor de utilizat.

Permiteti uscatorului sa va ajute la calcat!

Doriti rufe usor de calcat? Acest uscator se roteste in ambele directii, dezlipeste hainele si previne incurcarea acestora, oferind rezultate mai putin „sifonate”.

Ce spun utilizatorii uscătorului de rufe Electrolux EDP2074GW3

Bogdan:

Am cumparat acest produs de la emag inainte de Craciun. Dupa 2 sapt de folosire ma declar foarte multumit de el. Avem copii mici si multe rufe, iar apartamentul e mic, fara balcon. Aveam nevoie de el! M-am orientat spre electrolux, chiar daca e mai scumpa, dar sper ca e o firma de incredere si eventualele piese de schimb se pot gasi mai usor. Curatarea filtrului de scame, a condensatorului si golirea rezervorului de apa nu ia mai mult de 2min si e un fleac. Rufele ies atat cat vrei de uscate si fara mirosuri (asa cum prindeau prin uscarea in exterior). Zgomot ca si al unei masini de spalat. Caldura care o face, fiind acum iarna, nu ma deranjeaza si nici nu simt ca e prea mare. Sa vad la vara cum o fi. Il recomand!

Roxana :

Este minunat! Usuca foarte bine, aduna toate scamele intr-un recipient.. L-as alege din nou oricand!

Din ce înțeleg sunt doar două opinii „contra”, din experiența altor utilizatori cei care au votat contra nu au citit bine manualul de utilizare a produsului.

Părerile clienților le poți vizualiza pe pagina de produs, aici

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.