Home » Personal » Blog » Unii ne cred chiar dobitoci, chiar dacă e black friday

DE ceva zile am început să promovez tot mai intens magazinul MarketOnline, mi s-au părut mie cei mai serioși și după cum știam eu piața, mi s-au părut și cei mai ieftini sau măcar cu cele mai reale reduceri.

Am scris despre un televizor de la ei, un Samsung de 101 CM care costa 1499 ron (aici) – Ca să vezi, toate magazinele care au intrat in Black Friday au super reducere pe acest televizor …până la 1499 ron. Aduc aminte că marketonline avea prețul ăsta înainte de BF.

Apoi tot de la ei am văzut niște powerbank-uri reduse, știin prețurile și firmele, mi s-a părut cel mai bun deal pentru o baterie Xiaomi de 16000 mAh la 108 ron, am scris aici. Ca să vezi, evoMag are acum super reducere la aceeași baterie, are o reducere de 37% și a dus bateria până la impresionantul preț de 119 Ron.

marketonline xiaomi

Poză MarketOnline 16.11.2015

evomag-mizerii

Poză evoMag 20.11.2015 (black friday)

Băăăăăăăăăăăă dar chiar așa de dobitoci ne vedeți?

Aștept BF de la MarketOnlie, încep dimineață, nu s-au grăbit. Cu siguranță nu au cum să o ardă cu prețuri mărite dacă acum 1-2-3 zile aveau prețurile sub majoritatea din piață, mai precis ca ofertele altora de BF.

Acum dacă își permit să o țină prea mult în reduceri nu știu, la cum i-am văzut mi-au părut serioși. Deci băieți, dacă nu vă permiteți să băgați reduceri peste ce ați redus deja, e ok. Afișați prețurile cum erau sau cu reducerea precedentă și aia e, păstrați-vă blazonul.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

 1. […] Evomag a avut ofertă mișto pentru SSD-ul Samsung. Am și eu 840-ul de ceva ani și chiar e ok. 850 EVO e și mai ok. Păcat că au năvălit toți pe site… era bun un SSD pentru sor-mea. Andrei i-a taxat, deja, aici. […]

 2. Sorin spune:

  Black FraieriDay este sarbatoarea fraierilor, ca s-o spun de-a dreptul, fiind dedicata pentru toti cei care cred in reduceri, ma refer la reducerile care se practica in magazinele din Romania. Adica se ia fain frumos niste poze, se adauga efecte de imagine si se izbeste niste preturi super-bengoase, tocmai ca sa puna botu cit mai multi fraieri. Si uite asa se aduna de-o gasca de idioti care sar toti pe un singur produs, apoi magazinul online face ce stie cel mai bine, declara ca s-o vindut deja acel produs, chiar daca saitul nici macar nu era functional pentru ca serverele serveau(!) in veselie mesaje cretine de conexiuni aberante, si uite asa se desfasoara cel mai mare eveniment al reducerilor. O mare prostie de fapt. Si uite ca se gasesc tot felul de zapaciti care mai cred in reduceri, si mai cumpara cite una, alta. Or sa-si dea seama la ziua, dupa ce se mai linistesc apele, ca de fapt nu toate sint cu adevarat reduceri, ci pur si simplu este efectul halucinant al reclamelor care au un singur rol, sa prosteasca oamenii. Oare acesta sa fie spiritul Black Friday-ului original ?

  • cKy spune:

   Afară se calcă lumea în picioare pe produse reduse, sunt și magazine care au reduceri dar trebuie să știi să le urmărești. Am dat câteva exemple pe blog

 3. Florentin spune:

  Daca le verifici stocul o sa vezi ca este epuizat Deci da chiar suntem prosti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.