Home » Personal » Un botosanean vrea sa dea in judecata Arhiblog.ro

Dupa ce Arhi a publicat trollul secolului in romania vis a vi de Cardurile de sanatate si banii de pe ele, mai multe persoane au reactionat dur.

Primul care il si ameninta pe Arhi in comentariile de pe blog spune ca a facut o plangere la politie, si nu se opreste aici „De cand nenorocitul ala a mintit o tara intreaga, mai multi cetateni din Botosani si-au blocat cardurile in bancomat.
Asta a ajuns pe prima pagina a ziarelor iar primarul a reactionat dur, vrea acum sa mute jumatate din populatia botosaneana la Caracal

Neintreabat de reporterii nostri, de ce este atat de ofensat, acesta ne raspunde „Pai eu am dezvoltat adevarate afaceri aici in oras, de la tarabe cu alba-neagra pana la comertul cu moaste. Acum daca primarul ii muta pe toti in Caracal, eu pe cine mai prostesc? Mor de foame, am masina, n-am copii si stau in chirie naibii!!!

Necontactat telefonic, primarul din Caracal ne-a trimis un email pe adresa redactiei:

Draga redactie

Va spunem cu inima pe mana ca noi am vrut sa ignoram acest subiect, prostia la Caracal era singura noastra identitate nationala.
Insa mai multi lideri politici au intervenit si au spus ca asa ceva nu se poate si ca trebuie sa ii facem rapid cetateni de onoare in Caracal.

Deja ne-am pus pe treaba, avem mai multe locuinte sociale, de locuri de munca nu au nevoie cum nu au avut nici pana acum, majoritatea sunt asistati sociali.
Pe aceasta cale le uram bun venit insa avem rugamintea sa vina cu posirca lor de acasa, la noi s-a cam terminat”

Botosaneanul iritat spune ca acesta va merge pana la CEDO daca autoritatile romane nu iau atitudine „Nu se poate sa distrugi in halul asta un oras, as fi vrut sa ma apuc de comert cu carduri de sanatate dar deja au pus gastile botul la articolul lui ARHI.
Ii voi cere despagubiri, intai a zis de Botosani ca Satul românesc, în forma actuală, trebuie să dispară apoi a preluat un articol in care face referire la puturosii din judet. Nu se poate asa ceva, domnule ARHI aveti ceva cu noi?

Singurl aparator al lui Arhi este comediantul Bordea „Ba sa moara franta, chiar imi epuizasem glumele despre Botosani, acum multumita lui Arhi am un intreg arsenal

Pana la aceasta ora redactia nu a incercat sa dea de Arhi , legenda spune ca inca mai numara Botosanenii printre cei 100.000 de vizitatori unici.

, , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.