Home » de prin online » Trebuie să scoatem și bani din bloguri

Eram acum 2 luni pe la Botoșani, după câteva beri cu colegii am auzit că unul din ei îmi citea blogul și îmi spunea că îi place dar ar vrea să scriu mai des.

Am încercat să îi povestesc că pe vremuri prin 2009-2010 scriam des și încercam să devin un bloger tot mai bun dar lucrurile s-au schimbat.
Atunci aveam o altă vârstă, niște venituri obținute mai ușor și nevoi mai mici. Acum lucrez la o companie care îmi plătește facturile, traiul și bunăstarea, deci lucrurile nu mai pot fi la fel.

Îi explicam că acum scriu din pasiune și cam atât și pentru că nu sunt impulsionat financiar nu mai dedic nici timp.
Nu mai stau zilnic pe zeci de site-uri, nu mai merg în diverse locuri să mă documentez și nici când vin de la muncă nu mai am dorința de a pierde 4-5 ore în fața laptopului, pentru că toate astea costă și timp și bani.

De multe ori am discuții cu soția că mă închid 3-4 ore în laptop, probabil dacă aș și încasa ceva, lucrurile s-ar schimba dar nu încasez mai nimic (decât plata hostului, câteva beri și diverse reclame) deci și această ceartă este tot un cost.

Dacă un bloger câștigă bani din ce scrie, atunci el va reinvesti banii. Se va deplasa mai des la x inaugurare pentru tine, va cumpăra mai des diverse lucruri pentru tine iar el va primi produse mai des pentru a le testa pentru tine. Dar cum asta nu se întâmplă, el trebuie să aibă un job din care să mănânce.

Astfel cu un job de 8 ore de cele mai multe ori ratează cele mai bune articole sau pur și simplu nu are chef, pentru că acel job îi mănâncă timpul și energia dar îi alimentează cardul.

Eu sunt unul din oamenii care a ajuns de la 10 articole pe zi la 2-3 sau 0 pe săptămână, datorită a ce am explicat mai sus.

Deci dacă îți place blogerul, atunci susține-l.
Pe tine nu te costă nimic să citești rândurile alea, toate site-urile sunt gratuite dar tu îl poți susține dând click pe o reclamă Google sau când vrei să cumperi ceva, poți da click pe link/bannerul lui de afiliat.

Până la urmă tu tot banii ăia îi dai pe produs dar pe el îl ajuți, fie cu acei câțiva cenți de la Google fie cu acei 3% din afiliere. Astfel el va investi banii ăia înapoi și îți va crea ție conținut mai bun, mai complex.

Pace tuturor, cu această ocazie prezint și eu butonul ăsta:

Mulțumesc

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.