Top telefoane în 2015 – buget 700 lei

Am zis ca pe final de an să fac un top al telefoanelor de buget, am fixat un buget de 700 lei și m-am concentrat pe telefoanele găsite la noi în magazine. Dacă merg pe China lista ar fi foarte lungă, telefoane bune ar fi destule.

aleg telefon

1. Vonino Zun XO – îl plasez pe ăsta pe primul loc. Nu doar pentru că i-am făcut review și este un telefon foarte bun, ci și datorită opiniei cumpărătorilor. Toate review-urile făcute de bloggeri au fost bune, mai important este că toate feedback-urile primite de la utilizatori sunt foarte bune. Am făcut review aici, telefonul poate fi achiziționat de aici cu prețul de 599 Lei,

2. MEIZU M2, îl plasez pe locul doi în primul rând datorită performanțelor dar și datorită aspectului elegant. Costă 649 lei, din păcate este stoc epuizat aici

3. Allview P6 Energy, e 4G Digi Mobil, are baterie de 5000 mAh, aspect frumos. Ecran IPS, 1 gb Ram. Preț 599 ron aici

4. Allview E4, mi se pare cam scump 679 lei deoarece are doar 1GB Ram, în rest specificațiile de procesor sunt cam la fel cu toate celelalte. Motivul pentru care se regăsește în acest top este 4G-ul Digi Mobil și unitățile vândute. Se paote cumpăra de aici.

5. Samsung Galaxy Grand Neo Plus, costă 629 lei și îl au mai mulți prieteni. Spun că este un telefon bun, îi cred pentru că știu ce telefoane fac cei de la Samsung. În specificații e slăbuț, un telefon cu 1GB ram, ecran TFT. L-am inclus în top pentru cei ce preferă Samsung, poate fi achiziționat de aici.

6. Lenovo A6000, costă 599 ron aici, este 4G. L-am inclus în top datorită feedback-ul primit de la clienți. Lenovo chiar a început să producă telefoane bune. Știu multe telefoane bune de la ei dar depășesc bugetul acestui articol.

7. Vonino Jax Q, telefonul ăsta ar merita să fie pus pe locul 4. Asta pentru că este cel mai ieftin din acest articol, costă 299 lei aici, vezi review la acest telefon aici. Are fix aceleași caracteristici de 1GB ram, procesor Cortex A7 1.3 MHz, 8GB spațiu de stocare cu un up de până la 32 GB, ecran IPS HD, are 5 inch. Pentru mai multe detalii citește review-ul făcut și ai să vezi că știe să facă exact ce fac telefoanele de la locul 2 în jos doar că ășta este cu 50% mai ieftin. L-am folosit 7 zile și s-a comportat foarte ok.

Dacă mai aveți și alte propuneri pentru top, puteți lăsa în comentarii. Nu am vrut să fac topul numai cu Allview așa că m-am oprit la 7.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

4 comentarii la „Top telefoane în 2015 – buget 700 lei”

  • Păi vorbeam de niște telefoane smart până în prețul ăsta. Înțeleg că tu apreciezi brand-ul dar nu toți și-l permit.

   Uite Marius și-a spart Nexus-ul și nu vrea să mai dea iar 2000 ron pe un telefon.

   Răspunde
 1. Eu am dat 1500 pe Allview X1 Soul, și sunt mai mult decât mulțumit. Eu vãd adaosul pe „brand” ca la haine, nu înseamnã neapãrat un aport sporit de calitate.

  Răspunde
 2. 1500 am dat si eu când a apărut, un telefon bun și frumos. Am renunțat la el pentru că s-a simțit greoi în GPS și Date, astea două fiind vitale pentru mine

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.