Succesul afacerilor „Bani pe Net”

Este cert ca cineva face bani pe net din „Bani pe net” doar ca acel cineva nu este prostul de rand care da mii de click-uri si incearca sa faca bani pe net ci fix cel care a initiat afacerea.

Succesul acestor afaceri vine din prostia omului.
Toti visam la bani din cer. Asa ca omul prefera sa nu mai munceasca, crede ca se va intretine din banii de pe net.

Doar ca aceste retete miraculoase sunt doar bullshit-uri din care se hranesc milioane de site-uri.

Site-urile scriu, naivii intra, site-urile fac trafic , naivii dau click, site-ul mananca din reclama CPC, etc, naivul trece la alt site.

Ba nu exista bani pe net nemunciti, nu exista.

Afilierea, scrisul pe blog e tot munca. Nimeni nu castiga bani doar dand click , in spatele fiecarui articol in care un blogger baga un link afiliat se afla minute/ore de munca. Acel blogger intai se informeaza bine, documenteaza bine articolul , poate chiar se deplaseaza undeva pentru materialul articolului si apoi scrie si asteapta conversiile.

Get a job, banii pe net sunt doar in poze!!!

2 comentarii la „Succesul afacerilor „Bani pe Net””

  1. Intradevar daca esti la inceput e foarte greu sa castigi un venit decent din „munca” de pe internet, dar ca si ori ce alt lucruu , daca pui pasiune o sa culegi si roade. Totusi se poate ai nevoie de timp liber, si dorinta de a invata lucruri noi. Nu o sa te imbogatesti peste noapte, dar gandestete ca deja exista o gramada de oameni care muncesc doar pe internet.

    Răspunde
    • În românia nu este foarte dezvoltat conceptul de freelancer, asta datorita celor care fac chestia ăsta aruncând mizerii, mizeriile lor îndepărtează banii din segmentul ăsta.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.