Home » Shit-uri de ras » SUA include Romania pe lista tarilor teroriste

sriantitero


Astazi intr-o sedinta fulger, ministerul apararii SUA a decis ca Romania ar trebui sa intre pe lista tarilor teroriste cu grad scazut de periculozitate.

Dupa ce ani la rand SUA si alte tari au reusit prin diverse corporatii sa stoarca tot din tara, de la marile intreprinderi pana la agentii secreti, SUA zice stop, ori totul ori nimic.

Initial am vrut sa luam Rosia Montana cu baieteala, stiti ceva contracte, legale, cateva spagi…asa cu procedam in vremurile bune.
Acum nu mai poti, pentru ca „niste romani” se opun. Cine este DNA? Cu ce drept face arestarile alea? Nu este ok. Nici un politician roman nu mai are acum tupeul sa se bage si daca ei nu se mai ating de spagi, nu e pacat de zacamintele alea?
” a declarat Ministrul Apararii SUA Lick Dickerson.

La auzul stirii Germania a reactionat vehement ” Nu se poate ca un stat european gard in gard cu noi sa fie injosit in asa hal de SUA, pai noi facem BMW-uri, Mercedes si sustinem tiganii romani, ce terorism? Intram si luam, vom negocia cu Vladimir Putin saptamana aceasta o alianta, culmea au si presedinte neamt.” a declarat cancelarul germaniei Agela Melcgreu.

Victor Ponta nu a ramas dator si le-a trimis o scrisoare cu plata ramburs „La auzul acestei decizii pot sa spun ca sunt profund mahnit. Ati venit in tara noastra, va faceti baza militara, aveti puscarii CIA, ne futeti femeile si ne omorati interpretii pe sosele, v-am sustinut mereu si v-am pupat acolo unde nu patrunde lumina dar ati mers prea departe.
Vreau sa va spun raspicat ca Rosia Montana nu va pleca de la noi, avem o gasca tanara de politicieni fara viitor, au nevoie de acest proiect si daca va fi nevoie, vom scoata armata in strada cu furcile

Toate acestea fiind spuse, Romania devine din partenera NATO in dama de consum.

Obama spunea acum cativa ani ca nu admite ca Romania sa extraga zacamintele pe barba ei, cum ar fi posibil ca o tara atat de mica sa devina o forta economica, ce noi suntem Elvetia?

Actul de terorism ar consta in acei contestatari vehementi care ameninta cu mari proteste de strada, cu lanturi pe garduri si greva foamei daca se atinge cineva de Rosia Montana, teama americii este ca romanul e rezistent la foame si procesul ar fi de lunga durata.

Daca nu ajungem rapid la o intelegere amiabila cu Romania , trimitem trupele de asasini, tac pac ca Becali si Rosia dispare, daca e nevoie trimitem niste avioane sa incarce tot pamantul

Surse din interiorul tarii spun ca SUA o cam suge, Rusia ar fi trimis deja racheti moldoveni sa sape canale pana la Rosia Montana, chiar in momentul in care scriu se preconizeaza ca Rusii au reusit deja sa gaseasca mai multe comori subterane cum ar fi dolarii facuti din blugi a lui Sorin Cartu ascunsi in 89, dosarele lui Iliescu si sticlele de vin ale lui Basescu.

SRI nu a facut nici un comentariu pana la aceasta ora, inca isi negociaza contractul.

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.