Home » Gadget's » StoreDot încarcă bateria telefonului într-un minut sau chiar în 30 de secunde

StoreDot


Avem deja încărcătoare și telefoane care se încarcă 100% în 30 de minute sau telefoane care pentru 5 minute de încărcare te ține 2 ore ore în apel însă să încarce bateria full în 30 de secunde este puțin peste gradul nostru de imaginație.

StoreDot este creat de o echipă de israelieni și promite că vor fi viitorul încărcătoarelor de telefoane. Aceștia au deja în stadiul de prototil StoreDot x20 și Stordot X100 care bagă în baterie 200 watti și poate face posibilă încărcarea în 30 de secunde.

Reprezentanții companiei spun că timpii de încărcare țin de modelul telefonului, variază de la 6 minute până la 30 de secunde, dar și de modelul de StorDot achiziționat.

Startup-ul StoreDot a captat deja atenția marilor companii și odată cu atenția și niște finanțări de 66 Mil $. Principalul impediment în acest moment sunt mufele de încărcare, acestea sunt diferite față de mufele telefoanelor existente iar piața migrează tot mai mult la mufele tip C. Dezvoltatorii caută soluții pentru a modifica mufele StoreDot și estimează că până în 2017 vor fi lansate spre vânzare.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. Daniel E. spune:

    Si in timp nu se duce bateria de la incarcari asa rapide?

  2. cKy spune:

    Cel mai probabil se va duce pentru ca cele actuale u cred ca suporta atâția amperi injectați. Dar pana când vor intra la vânzare, cred ca se vor dezvolta și baterii noi.

  3. mucr0z spune:

    Oricum este o idee buna pentru viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.