Șapte sfaturi pentru o curățare ECO

curatare-eco
Șapte sfaturi pentru o curățare ECO
Doriți să utilizați produse de curățare naturale care prodejează mediul înconjurător? Iată câteva sfaturi pentru curățare eco-friendly pe care o poți face ușor în casa ta.

Tot mai mulți oameni doresc să curețe casa într-un mod ecologic. Care este cel mai bun mod de a face acest lucru? Aici sunt top 9 sfaturi de curățare naturale, ceea ce sugerează produse de curățare ecologice și strategii care vor ajuta la reducerea amprentei de carbon.

1. Utilizarea apei mai călduțe.Avem impresia mereu că o cantitate de apă foarte caldă asigură o curățare mai eficientă, nu este tocmai așa. În plus, cu cât încercăm să obtinem apă mai caldă, cu atât mai mult devenim neprietenosi cu mediul, fie că avem încălzire de la centrale termice de asociație sau de apartament.
De exemplu Persil capsule gel este conceput să spele bine și la temperaturi mai scăzute a apei, la fel puteți proceda și cu detergentul de vase.

2. Economisiți apă – Aceasta este una dintre cele mai simple reguli de urmat atunci când doriți să faceți curățenie eco. Spălați întotdeauna rufele la sarcini complete sau utilizați butonul de jumătate de sarcină, atunci când este cazul. Nu lăsați robinetul de funcționare în mod inutil atunci când curățați baia sau bucătăria. Umple o găleată mare de apă și foloseșteo pentru clătire, spălare prin casă, nu merge mereu la robinet deoarece vei consuma tot mai multă apă. La fel și cu vasele, spalăle pe toate într-un lighean cu soluție, apoi trece vas cu vas sub jetul de apă pentru clătire. Dacă le speli direct sub jetul de apă, observă câtă apă consumi aiurea, apă care nici nu ajunge pe vas.

3. Aerisiți și lăsați lumina soarelui să pătrândă – Utilizați aerul proaspăt și lumina soarelui pentru o purificare a aerului și distrugerea microbilor din casă. De asemenea încercați mereu să faceți curățenie ziua, astfel evitați să consumați energie electrică pentru becuri.

4. Folosiți haine vechi – utilizați hainele vechi pentru a fi transformate în cârpe și prosoape de șters praful. Evitați să mai cheltuiți bani și hartie.

5. Folosiți lămâi – atât pentru curățarea cupotorului cu microunde cât și pentru frigider. Puneți câteva felii de lămâie într-un bol cu apă și depozitațil în frigider sau cuptor.

6. Plante -alegeți plante de interior care purifică aerul, aceste plante extrag dioxidul de carbon și eliberează în schimb oxigen pur. Aceste plante au de asemenea o calitate extraordinară de extracție a microbilor din aer. Astfel de poți feri și de bolile de astm.

7. Utilizați soluții ECOPersil Power Mix este o soluție ECO friendly care ajută la curățarea petelor de grăsime, ciocolată, machiaj , etc și întărește țesătura hainelor tale.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.