Mașină de spălat Samsung Eco Bubble AddWash

samsung-eco-bubble-addwash
Mașină de spălat Samsung Eco Bubble AddWash  este fără îndoială o capodoperă a tehnologiei în industria mașinilor de spălat.

Plecând de la design până la ultimele invenții de profil. La felul în care arată, nu ai cum să nu dai un click să vezi măcar ce știe să facă, sau cât costă 🙂

Deși acest clip explică foarte bine aproape tot ce voi scrie eu mai jos, o să detaliez pentru a avea o imagine de ansamblu cât mai completă.

Caracteristici Mașină de spălat Samsung Eco Bubble AddWash:
Add Wash, această funcție permite adăugarea unor rufe în timpul spălării. Poate ai uitat o rufă, poate ai spălat la mână și dorești o clătire mai bună, o stoarcere, etc. Cred că Add Wash este una din cele mai importante caracteristici apărute în ultima vreme. Pentru mine cu siguranță este, nu odată am uitat că mai am ceva de spălat.

Tehnologia Eco Bubble, caracteristică patentată Samsung. Aceasta transformă detergentul în spumă și îl împinge în țesătură. Astfel ești sigur că toată murdăria dispare. De asemenea, Tehnologia Eco Bubble ajută la protejarea firului textil și menține o economie energetică, chiar și de detergent.

Bubble Soak, ai rufe pătate? Apeși butonul și magie, petele dispar. Tehnologia înmoaie rufele în spuma de detergent până când bulele trec prin toate petele.

depanare-smart-samsung I-ați aplicația pe telefon și lucrează de la distanță. La toate acestea adaugăm motorul cu invertor digital care duce la o durabilitate mai mare, o reducere energetică și reducerea zgomotului.

Smart Check, exact ca un autoturism de top, mașina depistează erorile, diagnostichează și oferă soluții de depanare prin intermediul aplicației mobile. Depanarea se face direct de către utilizator, pașii fiind simpli și la îndemâna oricărui utilizator.

Vezi detalii Samsung Eco Bubble AddWash

Am tot vorbit de frumusețe, nu vă las așa cu ochii în soare, v-am pregătit o galerie foto:

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.