Sari la conținut

Samsung colaborează cu Microsoft pentru Windows 10 în IoT

Microsoft_CES


La CES 2016 Microsoft a anuntat strategia face din Windows 10 o platformă de bază pentru viitoarele dispozitive IoT (Internet of Things).Ca partener principal vor colabora cu Samsung, aceștia au dezvăluit deja câteva detalii despre Galaxy S. TabPro S

O chestie interesantă este faptul că Samsung a pus mereu Android de la Google pe gadget-urile din seria Galaxy, astfel că Galaxy TabPro va fi primul dispozitiv Galaxy care va avea Windows pe el.

Samsung a mai colaborat cu Microsoft atunci când au lansat seria Omnia, acelea fiind printre primele dispozitive cu sistem de operare Windows.

Samsung Galaxy TabPro S

Noul TabPro S este mai subtire si mai usor decat Pro și iPad Pro, are un procesor Intel Core.
Este dotat cu 4GB de Ram și 128GB de stocare, va fi lansat în varianta Wi-Fi dar și SIM cu 4G.

Parteneriatul acesta este benefic pentru ambele părți, în materie de laptop-uri și tablete acestea tind să meargă tot mai mult către Windows, astfel că Samsung nu poate rata o astfel de oportunitate dacă dorește să ajungă Lenovo din urmă. De partea cealaltă Microsoft atrage lângă el cel emblematic brand din industrie și speră ca acest parteneriat să bată orice record.

Pentru 2016 și 2017 prevăd o adevărată luptă între Samsung și Lenovo pe segmentul de laptop’s și tablete în timp ce iPhone va rămâne în circuitul său închis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.