Home » Digi News » S-a lansat Digi 4K

Incepand cu aceasta seara, abonatii Digi din orasele Bucuresti, Oradea, Constanta, Cluj vor incepe sa prinda canalul Digi 4k.

Urmand ca pana marti sa fie accesibil la nivel national.

Digi 4K va achizitiona drepturile de retransmisie din lume, evident in formatul 4K.

In acest weekend abonatii DIGI se vor putea uita la Formula 1, urmand ca saptamana viitoare sa fie disponibile si meciurile din Liga Campionilor si Europa League.

DIGI 4K va difuza cele mai de interes productii in acest format. Evident, cele mai de actualitate si dese sunt competitiile sportive.

Insa, canalul va difuza si documentare si muzica.

4K inseamna o rezolutie de  3840×2160, insa pe tv vor aparea cifrele mai mici, de 2160p si 1080 la cele HD.

Digi 4K, prima televiziune 4K din România, gata de start

Digi 4K, prima televiziune din România care emite Ultra HD, este gata pentru start cu o serie de transmisiuni sportive ale celor mai importante competiții europene și internaționale din fotbal și Formula 1.

De sâmbătă, 24 noiembrie, postul va intra în etapa de teste și abonații Digi TV vor putea experimenta, pentru început, calitatea 4K a unor meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport și documentare.

Duminică, 25 noiembrie, de la ora 15:00, iubitorii motorsportului se vor putea delecta cu transmisiunea live a Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite (EAU), desfășurat la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina (în direct și pe Digi Sport 2). Telespectatorii vor asista la singura cursă din calendar care se desfășoară la crepuscul, bucurându-se de calitatea imaginii Ultra HD și de spectacolul cailor-putere dezlănțuiți pe una dintre cele mai moderne și mai strălucitoare piste din Marele Circ.

Într-o primă etapă, postul va fi disponibil pentru abonații din marile orașe și, treptat, difuzarea se va extinde la toată rețeaua de abonați la servicii de televiziune digitală. Postul va fi disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se va realiza doar prin rescanare. Pentru a viziona corect și la calitatea 4K programele televiziunii, abonații trebuie să dețină un televizor cu rezoluție Ultra HD.

Pentru Digi | RCS & RDS, testarea și apoi lansarea televiziunii Digi4K, în premieră în România, continuă istoria noastră de 25 de ani în a oferi cele mai bune servicii, la cele mai competitive prețuri din piață și pentru orice categorie de consumatori”, a declarat Valentin Popoviciu, vicepreședinte al Grupului Digi | RCS & RDS.

PS: Programul este in teste!

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: