Home » Review's » Review Pad Incarcare Wireless Samsung

Am cerut de la GSMnet.ro un Pad Incarcare Wireless Samsung pentru a-l testa. Mi-am schimbat telefonul și am vrut să văd dacă întradevăr un Pad mi-ar fi util sau ar fi doar un alt accesoriu în plus prin casă.

Precizez că am un Samsung S6 Edge dar nu am fast charger, folosesc încărcătorul de la Note 4, încarcă rapid dar nu la fel de rapid ca chargerul original.

Eu am găsit acest Pad foarte util și am să explic puțin din tipul meu de utilizare a telefonului pentru a scoate mai bine în evidență utilitatea pad-ului.

La volumul meu de apeluri zilnice, datele pornite mereu, emailuri și alte chestii încarc telefonul cam de două ori pe zi. Asta nu înseamnă că e bateria proastă, soția are telefon identic și îl pune la încărcat noaptea, deci diferă doar modul de utilizare.

Pentru că nu vreau să fiu prins niciodată cu bateria descărcată obișnuiesc să îl bag la încărcat câte 10-15 minute la birou. Dar aici intervine problema, nu prea îmi place să cuplez telefonul la priză în intervale atât de scurte, pur și simplu îmi este incomod.

Asta înseamnă să îl pun la încărcat de câte ori termin un apel, să îl scot de la încărcat de câte ori mă sună cineva, ciclul ăsta continuă.

Îmi este incomod pe fir, nu îmi place că utilizez prea des mufa de încărcare, în mașină deasemenea mă incomodează firul.

Astfel Pad de Incarcare Wireless Samsung mă ajută enorm, de câte ori vreau să îl pun la încărcat, așez pur și simplu telefonul pe el, când vreau utilizez telefonul, îl ridic ca și cum l-aș ridica de pe birou.

Îmi place că încărcarea se face la fel de repede ca și când ar fi conectat la fir, deci nu există o diferență de timpi sau o forțare a bateriei.

Padul are niște membrane din cauciuc care împiedică telefonul să alunece, telefonul fiind din sticlă, se face priză bună între pad și telefon.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: