Review : Huawei P8 Lite Dual Sim 4G

A venit și momentul pentru Huawei P8 Lite Dual Sim, chiar dacă am mai scris despre el înainte de a fi lansat, acum cred că mă pot exprima mai bine, după ce l-am butonat intens.

Prima caracteristică care m-a atras, a fost carcasa metalică. Îți oferă o senzație de leganță și siguranță.

Are multe caracteristici asemănătoare HTC, până și ecranul m-a dus mereu cu gândul la HTC M8.

Procesorul este foarte popular în China Hisilicon Kirin 620 Octa Core, este unul din cele mai utilizate procesoare la ei. Apropo, când spunem China să nu se traducă chinezăraie, ăia acu telefoane cu adevărat performante, ozn-uri. Ce ajunge pe europa e chinezăraie.

Deține LTE Cat 4 adică telefonul știe să facă până la 150 Mbps transfer lejer iar funcția UI îl face folosibil pentru orice persoană mai în vârstă.

Știu că și Samsung are o funcție similară QPC, adică îți face ditamai smartphone-ul un simplu telefon, îți închide toate procesele, face ecranul alb-negru și omoară tot ce e în background, te va tine in convorbire/sms intre 8-10 ore cu 10% baterie.

Poziționarea camerei este iar un avantaj, practic este intergrată perfect în carcasă fără să iasă în relief. O chestie super inteligentă este Perfect Selfie, îți presetezi telefonul să facă selfie cum vrei tu. Ton de culoare, luminozitatea și chiar poți pune amprentă predefinită pe fața ta.

Adică, ești puțin matol și un prieten se gândește să facă un selfie, dar tu ești spart în figură, telefonul va face corecție pe poză și va înlocui fața cu cea predefinită. Mișto nu? 🙂

Funcția Director Films, nu am avut șansa să o utilizez dar cică îți faci telefonul Regizor de film. Practic prin intermediul lui mai conectezi 4 telefoane pe care le pui să filmeze în unghiuri diferite. De pe telefonul mama , adică P8 Lite poți edita, da comenzi și înregistrezi filmările.

Atunci când telefoanele comune nu știu să preia un apel încrucișat pe dual sim, ăsta are Dual Active și se comportă de parcă ai avea un singur sim în telefon.

Cred că e primul telefon la care m-am chinuit să îi găsesc aspecte negative, la aspecte PRO mai aveam de pus, dar nu mă lasă aplicația.

Nu îmi stă în fire să laud un telefon (am lăudat doar S5 după 1 an de utilizare) dar chiar nu am găsit aspecte negative încât să iasă din sfera preț/calitate.

Probabil putem găsi lipsuri , dar nu la prețul ăsta. La minus pot pune ecranul IPS HD , daca mai era și full HD , era bijuterie.

LE: Pozele ies foarte bine, foarte clare.
Bateria m-a dus cam 12 ore cudate prornite mereu. Nu prea am avut apeluri multe in intervalul asta, fiind weekend nu am vorbit foarte mult. În schimb facebook, browsing, etc ca de obicei.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

4 comentarii la „Review : Huawei P8 Lite Dual Sim 4G”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.