Home » Review's » Review Handsfree Bluetooth Jabra BT2046

Am ținut destul de mult articolul ăsta în draft, îmi cer scuze față de cei de la GsmNet că nu am avut timp să îl si public, a fost o perioadă aglomerată.

Am ales să fac review unui handsfree ieftin pentru că cei mai mulți utilizatori nu sunt dispuși să dea peste 100 lei pe o cască.

Unii nu văd rostul unei investiții „fac același lucru toate”, dar nu am să intru în polemică.

Handsfree Bluetooth Jabra BT2046 costă doar 59 lei și stă foarte bine în caracteristici, mai exact am fost mulțumit de baterie, calitatea sonorului și cel mai mult de lejeritatea de purtare.

Am mai făcut review la handsfree, am mai folosit modele de handsfree și este foarte, dar foarte important să te simți bine cu el la ureche, dacă îți provoacă dureri sau disconfort, nu o să îl mai folosești.

Încă am obiceiul prost să folosesc des căștile de telefon, în primul rând mă deranjează foarte mult „căblăraia” din mașina. Adică încărcător cameră auto, încărcător telefon, fir căști. Toate astea vin din direcția brichetei, adică implicit și a scrumierei sau a suportului de cafea, e al naibii de deranjant.

Am folosit casca asta non stop Iasi-Sibiu și retur fără să o încarc, după 10 minute de utilizare am uitat de ea, deja nus e mai simțea.

Logica unui handsfree nu este doar aceea de a avea mâinile libere ci și o ureche liberă. Când folosești căștile de telefon și ești într-o convorbire, te rupi instant de zgomotul de afară, asta nu este tocmai bine pentru că pe drum mai merg și ambulanțe, poliția, etc.

Specificații :

Bluetooth v2.1, bate pe o rază de maxim 10 metri, cu 8 ore în convorbire și până la 240 de ore în stand-by.
preluare / terminare apel, * respingere apel, * apelarea ultimului numar format,* apelare vocala, * ajustare volum telefon

Eu recomand casca pentru că este ușoară, sunet clar și cârlig de prindere flexibil. Deasemenea difuzorul care întră în ureche este potrivit, nu provoacă dureri și se fixează perfect.

Pe urechea mea chiar am reușit să port handsfree-ul fără cârligul de susținere.

De unde cumpăr?:

Păi găsim aici pagina de produs, îl poți adăuga pe wishlist iar site-ul îl poate comanda pentru tine.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: