Home » Review's » Review Căști Fantec SHP-250AJ

După cum se poate observa pe acest blog, o parte din review-uri sunt făcute pentru cei de la GSMnet.ro.

Site-ul are o largă paletă de accesorii și niște prețuri foarte bune, am observat accesorii cu prețuri foarte mici față de alte site-uri mai consacrate.

Nu cred că prețurile mici erau doar pe anumite segmente deoarece observ prin link-ul de afiliat că se cumpără multe produse variate. De exemplu, ultimul comision este pe un coș de 7 produse cu mărci diferite, trag concluzia că inclusiv magazinele offline de accesorii își fac stocul de la ei.

De această dată mi-au trimis căștile Fantec SHP-250AJ, mi-au plăcut ca aspect însă calitatea lor audio este foarte, foarte slabă.

Însă din acest motiv suntem noi aici, cei care facem review-uri, să vă extrageți concluzii despre viitoarele voastre achiziții.

Nu o să discut foarte mult despre aceste căști pentru că nu sunt prea multe lucruri de spus. Se simt bine pe cap, sunt ușoare și frumoase, însă calitatea este slabă. Atât de slabă încât aveam impresia că ascult la niște boxe vechi împăturite în carton. După 40 de minute de gaming cu ele pe cap, am renunțat și am scos căștile de telefon (Samsung), calitatea este net superioară pentru cele de telefon.

Concluzia finală pentru Fantec SHP-250AJ este că sunt slabe, o pereche de căști bune au fost Monster NCredible NTune, dar și prețul este de trei ori mai mare.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: