Review Baterie Externa 13000mA Doca D566II, îți dau un voucher de reducere!

doca-13000-mah-8


Am primit de la Gsmnet.ro câteva gadgeturi, voi scrie despre ele zilele acestea.
Unul din este este Powerbank 13000mA Doca D566II , când vezi atâta capacitate și prețul de 129 RON zici instant că este ceea ce îți trebuie.

Din păcate nu orice produs respectă specificațiile, din fericire de asta suntem noi aici și scriem despre diversele produse testate.

La partea de design este ok, nu mi se pare foarte mare (am văzut mai mari), afișajul este ok, indică procentul de baterie rămas.
Are două porturi, de 2.1 și unul de 1 amper, ambele pe 5 volți.

Dar acum să trec la partea testată. Bateria este slabă, în sensul că nu reușeste să țină un Samsung S6 cu Wi-Fi deschis.
Știu că Wi-Fi-ul consumă mult la un telefon, în 30 de minute de la activare rămân instant fără 10% din baterie. Dar totuși am baterie care nu doar că ține wi-fi-ul dar și încarcă, în sensul că reușește să ridice procentele bateriei.

Cu Doca D566II telefonul nu reușea să adune procente în plus la baterie. În fine, am zis să nu fiu atât de dur și să închid wiereless-ul să văd ce știe.
Bateria îmi încarcă telefonul foarte greu și se descarcă foarte repede, la 1 procent de baterie în telefon plecau lejer 2 procente din bateria externă.

Comparațiile sunt făcute pe baza altor baterii testate sau de ce nu, în comparație cu o baterie de 5000 pe care o dețin.

Dacă nu ai un telefon care cere resurse și cauți o baterie portabilă doar pentru ugențe, țigară electronică și device-uri mici, atunci este ok.
Însă eu nu am fost convins de Doca D566II!

Dacă vrei să cumperi un produs de pe GSMNet.ro, lasă-mi în comentarii un link cu produsul dorit, eu îți voi dau un voucher în daloare de 25 lei.

4 comentarii la „Review Baterie Externa 13000mA Doca D566II, îți dau un voucher de reducere!”

  1. Iti multumesc pentru postare. Sunt un posesor de Samsung S6 cu cont pe gsmnet.ro si eram pornit sa cumpar fix bateria asta, dar am cautat review-uri mai intai. M-ai scutit (probabil) de un retur.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.