Review Cameră Auto Remax CX-OI

REmax Front


Am primit de la GSMnet.ro camera auto Remax CX-OI pentru teste, în continuarea acestor rânduri vom vedea ce știe camera și vom vedea dacă ajungeți la concluziile mele.

Dețin deja camera asta și parcă simțeam nevoia să mai testez și altceva.

Am avut un sentiment plăcut din momentul în care am desfăcut cutia, design-ul camerei este unul fin și plăcut.

Este o cameră super decentă cu un preț de achiziție foarte ok, un meniu foarte bogat și un braț cu rotire 360° care face toți banii.

O să vedem mai jos cum s-a descurcat camera în teste, luați-mă ușor pentru că este primul review video făcut, sper să vă distragă atenția de la voce 🙂

vezi-preț-și-specificații-complete

Să vedem puțin cum arată înainte de a trece la partea tehnică:

Remax CX-OI este echipată cu un ecran de 2.7 inch cu o rezoluție de 960 x 240 PX.
Un meniu bogat și curat, ușor de accesat în timp ce conduci datorită fonturilor mari de pe ecran care îți permite să citești meniu fără să îți pierzi concentrarea de la traseu.
Camera video filmează într-un format AVI cu o rezoluție de 1080P, 720P, 480P cu un unghi de captură de 170 de grade, deci nu prea scapă nimic din unghiul de filamare.

Deasemenea are o calitate foarte bună de înregistrare audio, având microfonul amplasat pe partea stângă a camere, adică pe direcția șoferului.

Îmi place că în momentul filmării, ecranul se stinge pentru a nu îți distrage atenția de la traseu, ea continuând să filmeze. Are 3 timpi de filmare, 3 minute, 5 minute și 10 minute, bine patru timpi dacă punem la socoteală și modul Loop Off în care camera va înregistra până la epuizarea spațiului disponibil.

G-Sensor este iarăși o caracteristică importantă, pornește înregistrarea în caz de accident, caracteristica asta nu am testat-o și nici nu sunt curios 🙂

Camera știe să facă poze în 12M, 10M, 8M, 5M, 3M, 1.3M prin butonul Mode, tot din acest buton putem accesa clipurile făcute și le putem viziona direct pe display-ul camerei.

Am făcut câteva poze cu camera Remax CX-OI:

Camera este prevăzută cu un slot Micro SD de până la 32GB, un port miniHDMI și un microUSB pentru încărcare. În cutie veți găsi instrucțiunile, încărcătorul de mașină, un cablu de încărcare foarte lung si generos, camera și piciorul de prindere plus un șervețel pentru curățat dispaly-ul.

Mai jos avem review-ul video, precizez că nu am putut filma în afara orașului unde nu era lumină de la stâlpi, pur și simplu led-ul nu a vrut să pornească. Asta poate fi un defect minor de fabricație și cu siguranță este un caz izolat.

3 comentarii la „Review Cameră Auto Remax CX-OI”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.