Home » PC's » Recomandare : Sistem PC dedicat pentru Gaming

Sistem PC


În timp ce lucram de zor la un articol în care încropeam un sistem PC dedicat gamingului, am dat peste un sitem gata făcut și cu ceva specificații mai bunicele, prețul la ce am încropit eu este asemănător, doar că eu nu am mai pus și carcasa.

Eu am construit sistemul ăsta dar acum urmează să vă arăt sistemul „la gata” găsit.

Este un ASUS M51BC-RO003D cu procesor AMD FX-6300 3.50GHz, 8GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon R7 240 2GB și nu vine cu sistem instalat (nu cred că e mare șmecherie să găsești un windows sau Linux).

La prima vedere, singurul defect găsit la acest sistem pc de gaming este acela că e la ofertă 23% reducere, adică peste câteva zile s-ar putea ca sistemul să dispară sau să îi crească prețul…deci!!!

• Combinatia de doua nuclee eficiente de generatie noua, cu frecventa sporita de 3.5 GHz faciliteaza sarcini de baza, precum vizionarea filmelor HD, editie photo si gaming mainstrem.
• Turbo Boost pana la 4100 MHz
• Raport calitate-pret excelent.

Tehnologii video: AMD Eyefinity 4K

Porturile plăcii de baza sunt generoase:
4 x USB 3.0
6 x USB 2.0
1 x RJ-45
1 x PS/2
1 x Microfon
1 x Casti
1 x 8 Channel Audio

Nu am să intru în prea multe detalii tehnice pentru că vă dau link să vă convingeți singuri. Pot să menționez doar că suportă orice joc apărut nou , după cum văd eu specificațiile, nu va avea probleme nici în 2018.

Dacă aș fi un fan PC, cu siguranță ăsta ar fi sistemul ideal în raportul necesitate gaming/preț pentru că dacă m-aș pune să fac eu un sistem identic, prețul ar sări lejer de 3000 ron.

Acum poate sunt eu prea entuziasmat de acest sistem pc dedicat gaming, dar nu văd o solutie mai optimizată la prețul ăsta.

detalii
, , , , , , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Adi spune:

    Placa video, deşi are 4 giga memorie, nu este deloc grozavă. Dual-core-ul, deşi duce OC, îşi va dovedi foarte uşor limitările – hyperthreading-ul chiar funcţionează, în cazul i3-urilor.
    Sistem de office şi gaming casual – un LoL, Dota (detalii medii) sau CS. Ultimele jocuri vor sacada.

  2. razvan spune:

    unii inca se joaca cs 1.6 pe laptopuri „de muzeu”.

  3. […] care să reușească să ducă cerințele de sistem , poți vedea aici cum să îți faci unul sau aici un sistem gata […]

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: