Home » Personal » Din Iaşi » Proteste ca la Iaşi , şoc nu o să’ţi vină să crezi, rămâi prost!

Proteste ca la Iaşi , şoc nu o să’ţi vină să crezi, rămâi prost (asta dacă nu cumva erai deja înainte să citeşti ASTA)
Astăzi am ieşit puţin la o plimbare în Palas Mall, era destul de frig deci nu prea era de parc.
Mi-a atras imediat atenţia un mic grup, am zis prima dată că sunt ceva pensionari plictisiţi însă marea mi-a fost mirarea când am văzut că mai erau şi ceva tineri.

Oamenii protestau, în ciuda plancardelor nici ei nu prea ştiau pentru ce protestează deşi plancardele aveau un mesaj clar.

Culmea e că erau mai mulţi jandarmi şi poliţişti locali decât protestatari. Protestau împortriva lui Iliescu deci nu o să văd nimic la A3. Aş fi fost curios să văd ce număr de protestatari anunţau.

Imediat după ce îmi fac un set de poze sunt abordat de un domn „M-ai prins şi pe mine?” zic nu pentru că mă interesau mesajele nu oamenii. „Uite cartea mea de vizită, dacă îţi plac protestele” . Nu îmi plac protestele, protestul vostru în 10 inşi e mai penibil ca o petiţie online însă apropo pentru ce protestaţi? „Păi ne-am săturat de corupţie şi în Iaşi avem nevoie de curăţenie” , ok dar celegătură are Iliescu cu Iaşiul? Nu ar trebui să daţi puţin în domn’ primar care Nechita, el e capul aici, zic.

După câteva clipe mi-am dat seama că omul organiza proteste doar ca să aibe ceva de scris, cică are un site iasi1 dot ro (nu dau link). Şi mi-a propus să ne inspirăm unul de la celălalt…..bă să mori tu? Adică pe bune? E prima dată când aud asta.

Să nu mă înţelegeţi greşit, aplaud iniţiativele de genul ăsta până la un punct. Vorbim aici de un protest anti-corupţie cu ceva nemulţumire pentru bugetul DNA şi Ion Iliescu!!

Da ăla e tatăl corupţilor însă e la pensie moşul, dacă îl închidem (deşi aş vrea) nu mai schimbăm nimic, DNA să închidă flăcăii în activitate care încă mai ciupesc.

Vă las să vă clătiţi ochii:

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.