Politicienii nu au tupeu sa dea in Biserica

In ciuda faptului ca tot mai multi romani critica amploarea contructiilor de biserici in raport cu saracia in care ne zbate, nimeni nu are tupeu sa dea din cioc.

De ani de zile urmaresc politicienii, urmaresc atent sa vad daca vreunul are tupeu sa zica „Ba popilor, ia mai dati-va ma in plm de aici ca furati mai mult ca noi, hai mars la cantare ca nu va mai dam nimic”

Niciunul, de ce? Pentru ca Preafericitii bisericii ii cam pun in genunchi pe astia, au masele prostiei in mana.

Apropo astia ce mortii lor au facut in viata asta de is „preafericiti” cand romanul de rand e mult prea trist?!

images (1)

In plina campanie electorata Ponta a mutat pionul, a urmarit dibaci sondajele alea care spuneau ca romanii isi doresc un presedinte crestin, ce a facut? A trimis d’ale bisericii impreuna cu poza lui, cred ca pentru un succes maxim trebuia sa puna si o farama din Sf. Parascheva, prostimea sigur punea botul.

Politrucii nu schiteaza nimic, daca unu maine zice „Preotii sunt prea bogati, gata cu bisericile, mai facem si camine pentru saraci” in secunda doi ar sari astia extra fericitii in sus si ar incepe „Ponta are lucratura diavolului, ne vom ruga in fiecare slujba si in fiecare biserica din Romania sa nu iasa presedinte”, va dati seama ca nu l-ar mai spala nici toata media romaneasca pe asta!

Momentan Biserica este cea mai puternica institutie din Romania. Nimeni nu se atinge de ea desti stim toti ca acolo sunt cele mai multe spagi, spalari de bani si evaziuni fiscale.

Nu am auzit niciodata o stire „Procurorii DNA au descins la patriarhia….” si nu din cauza fricii de blesteme ci pentru ca hodorogii ar iesi in strada ca il blameaza pe dumnezeu sau mai marii statului le spune „Sezi bland ca nu te cearta nimeni”

Cum ar suna un interviu cu Daniel:
– Stiti aveti 4 masini de lux si 500 hectare de pamant la 400.000 de euro , din ce bani?
– Da , din banii mei
– Oamenii se uita la dumneavoastra, sunt saraci si se intreaba.
– Ghinion, ghinionul lor ca isi dau pensia la biserica
– Din banii astia ati putea sa faceti ceva pentru populatie nu sa mai deschideti biserici
– Stiti, intr-o afacere prospera trebuie sa ai cat mai multe oficii de colectare, cum au traficantii de carne vie cersetori in toate intersectiile, trebuie sa fim langa oameni, sa putem incasa banii la sigur

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.